Notch фільтр дизайн для біомедичних проектів

A

Arsenal1

Guest
Здравствуйте, я будую ЕКГ пристрій для шкільного проекту, і мені потрібно включити режекторний фільтр для видалення залишилися шуму. Якщо хто має будь-які ідеї про те, які мікросхеми я повинен використовувати будь ласка, поділіться ними. Я також хотів би встановити перемикач, щоб я міг взяти режекторного фільтра ефект, якщо я хочу Завдяки Arsenal1

зробити це з допомогою оперативних amplifire, або й необхідність IC за цю справу?

Ви повинні вказати, які частоти ви хочете передати і якій частоті і скільки дБ ви хочете відмовитися.

Arsenal1, Ви впевнені, що режекторний фільтр, що вам потрібно? Режекторний фільтр використовується для ослаблення дуже вузькій смузі частот (ідеально режекторний фільтр видаляє тільки однієї частоти, але не realizeable). Більшість applicastions ЕКГ використання високого порядку фільтра низьких частот для придушення частот вище бажаного діапазону. Лінійної фазової характеристикою фільтра часто використовується, щоб зберегти форму сигналу. Фільтрів завжди компроміс між відмовою носа і форма хвилі вірності. Крім того, ви не згадують, чи потрібно вам аналогового або цифрового фільтра. Якщо вихід датчика вже оцифровані, то доцільно використовувати дуже високого порядку фільтра. Google пошук "Notch Фільтр", або фільтр низьких частот "дасть вам багато хітів. Regards, Крав

Якщо ви вирізка з мережі частотою 50 Гц або 60 Гц, то друга і третя гармоніки на 100H, 120Hz, 150Hz або 180Hz залишаються досить сильними. ЕКГ схеми використання сучасного інструментального підсилювача IC і поза фазою загальний режим сигналу подається на пацієнта, а не загальні точки дотику. Розмістити схемою.

Iwasn't відомо про трюк описується Audioguru годування з фази сигналу режимі Comon для пацієнта. Дуже розумно! Що стосується придушення мережі Основи і гармонік, Є багато інших продуктів шуму, які забруднюють ЕКГ-сигналу. З повагою, Крав

[Цитата = Audioguru] ЕКГ схеми використання сучасного інструментального підсилювача IC і поза фазою загальний режим сигналу подається на пацієнта, а не загальні точки дотику. [/Quote] Ще один термін для цього є "керованої правій нозі" або ДРЛ . Ви знайдете схеми, якщо ви Google ці умови.

для режекторний фільтр дизайн вам просто потрібно деякі характеристики, як частота .. немає необхідності додавання додаткових Opamp для цього ... режекторний фільтр буде просто RC мережі .. Якщо знову вам потрібна посилення .. Потім ви можете піти на будь-який посилення ... передати цей посилання http://sim.okawa-denshi.jp/en/TwinTCRkeisan.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back