[No title]

S

salatech

Guest
Привіт, хлопці. Я працюю над цим проектом .. Дизайн цифрового компаратора використанням Манчестер виконувати ланцюг підходу. Мені дуже потрібна ваша допомога. Я просто хочу знати, що відносини між "Манчестер нести ланцюга суматора в цифровий компаратор

Привіт, дивлячись на [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Carry_look-ahead_adder] Carry дивитися вперед суматора Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] в припущенні два 4bit вхід і B для остаточного виконання ( C4) Манчестер нести дивитися вперед обчислює рівняння C4 = G3 + G2 і Р3 + G1 і Р2 & 3 + G0 & P1 і P2 і P3 + C0 & P0 & P1 і P2 і P3 з Gi = Ai і Бі Пі = Ai + Bi для реалізації суматора С0 = 0 це дає остаточного виконання C4 для реалізації компаратора C0 = 1 та один вхід (А або Б) повинна бути звернена (наприклад, Ai = Ai) С4 результаті порівняння стосується

спасибі за відповідь моє повідомлення .. Я дуже ціную це. Прохання пояснити мені більше частини, де ми повинні звернути або один із вхідних .. Я трохи розмитості по цій частині? Pls ..

Привіт, якщо ви хочете порівняти і B вам потрібно зробити, АВ і перевірити, якщо результат <0 або> 0 (це можна зробити, якщо ви остаточного прапором,) і B повинні бути по два доповнення позначення. Якщо це не так, ви просто повинні concatinate 0 на початку (наприклад, 9 = 0b1001 повинні бути продовжений до 5 біт = 0b01001) Ви можете зробити віднімання B, додавши-B. -B може бути розрахований на практиці двоє додаток підйомників додаток засобу обігу і додавання 1 (наприклад, 9 = 0b01001 двоє доповнення (-9) = 0b10110 + b1 = 0b10111 = 0x17) Тепер ви можете додати до цього й шукати остаточного виконання (з "Манчестер виконувати ланцюжка дивитися вперед) додавання 0b1 від двійки додаток можна зробити, якщо ви встановите здійснювати вхід Манчестер ланцюга 1. Тепер вам потрібно всього лише використовувати перевернутий B і у вас буде компаратора. Сподіваюся, що це ваше запитання, і це допомагає стосується

Ще раз спасибі за допомогу мені. В основному ми повинні встановити небудь або B як два доповнення. Наприклад, якщо я беру B, мені потрібно, щоб інвертувати B і додайте 1, значення 1 виходить від вхідного перенесення з Манчестера виконувати ланцюг .. після того як я додати з нести в .. я додаток В до А.. Є моє поняття правильно? Як, якщо я хочу, щоб визначити = B?

моя концепція правильно?
Так
Як, якщо я хочу, щоб визначити = B?
зазвичай ви побітове XOR А з B після цього ви або всі біти результату результат дорівнює 0, якщо всі біти рівні стосується

привіт qieda .. Дякуємо за допомогу мені. просто хочу запитати, і на користь .. У тебе є який-небудь ідеї, як дизайн CMOS цифрових компаратора використанням Манчестер виконувати ланцюг підхід з використанням dcsh і microwind програмного забезпечення, якщо можна все в транзисторі рівні .. робити і знати будь-який веб-сайт або refrence, що може мені допомогти ?

привіт qieda .. Дякуємо за допомогу мені. просто хочу запитати, і на користь .. У тебе є який-небудь ідеї, як дизайн CMOS цифрових компаратора використанням Манчестер виконувати ланцюг підхід з використанням dcsh і microwind програмного забезпечення, якщо можна все в транзисторі рівні .. робити і знати будь-який веб-сайт або refrence, що може мені допомогти
Шкода, що я ніколи не робив такого дизайну стосується

Гей qieda необхідно підтвердити з B-річ .. шкода Abit повільно. спочатку я повинен звернути B і додайте 1 після цього мені потрібно додати перенесення з Манчестера суматора або izzit я Звернути B і додайте 1 (це 1, пущу від вхідного перенесення) .. який концепції є правильним? Pls, допоможіть мені ..

Привіт спробуйте цей приклад = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ B = 0b1000 G = & (~ B) = 0b0000 P = A + (~ B) = 0b1101 тепер використовувати нести дивитися в майбутнє з С0 = 1 (наприклад, "Манчестер виконувати ланцюг) C4 = G3 + G2 і Р3 + G1 і Р2 & 3 + G0 & P1 і P2 і P3 + C0 & P0 & P1 і P2 і P3 C4 = 0 => B більше другому прикладі = 7 = 0b0111 B = 5 = 0b0101 => ~ B = 0b1010 G = & (~ B ) = 0b0010 P = A + (~ B) = 0b1111 знову нести дивитися в майбутнє з С0 = 1 (наприклад, "Манчестер виконувати ланцюг) C4 = G3 + G2 і Р3 + G1 і Р2 & 3 + G0 & P1 і P2 і P3 + C0 & P0 & P1 і P2 і P3 C4 = 1 => більше (або дорівнює) B Тепер зі зверненням А. А. = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ = 0b1010 G = (~ A) та B = 0b0010 P = (~) + B = 0b1111 тепер використовувати нести дивитися в майбутнє з С0 = 1 ( наприклад, "Манчестер виконувати ланцюг) C4 = G3 + G2 і G1 + P3 і P2 і 3 + G0 & P1 і P2 і P3 + C0 & P0 & P1 і P2 і P3 C4 = 1 => B більше (або дорівнює) стосується

спасибі за приклад qieda .. ще одне питання qieda ми визначаємо> B або B <A by comparing C0 and C4. for example if i invert B and i get C4=0 and C0=1, my answer is B>, і навпаки .. я розумію Дан частини і сказав B> = А.. він повинен бути або B> або B</a>

Привіт, ви завжди дивіться на С4, якщо ви Звернути B C4 = 0 => B більше C4 = 1 => більше (або дорівнює) B, якщо ви Звернути C4 = 0 => B більше C4 = 1 => B більше (або еквівалент) Якщо рівні B Ви можете інвертувати або B ви завжди отримаєте C4 = 1 (це може бути використано, щоб виявити, якщо A = B) стосується

Гей qieda дуже потрібна ваша допомога .. наприклад, один з моїх вхід негативного .. = 5 і В = -7 .. Що я повинен зробити так, щоб мої компаратора можна показати, що A> B використанням Манчестер виконувати ланцюг підхід? Pls, допоможіть мені ... Pls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back