NNtool-як його використовувати?

P

payate

Guest
Я хочу використовувати NNTOOL в MATLAB. У мене наступне питання, я буду apreciate якщо б ви могли допомогти мені відповідь на моє запитання: 1. Як використовувати nntool? (Я не знайшов опції :-() Спасибо большое за вашу увагу. Дивитися вперед до чути від вас скоро. Regards, payate

Я хочу використовувати NNTOOL в MATLAB. У мене наступне питання, я буду apreciate якщо б ви могли допомогти мені відповідь на моє запитання: 1. Як використовувати nntool? (Я не знайшов опції :-() Спасибо большое за вашу увагу. Дивитися вперед до чути від вас скоро. Regards, payate
Привіт, У вікні MATLAB nntool типу команди . Ви можете побачити GUI. імпорту підготовки входів і вихідних даних з MATLAB місце роботи або ви можете дати їх вручну. Потім виберіть тип мережі ви хочете в GUI. Грунтуючись на типі мережі ви можете дати всі specifactions для мережі ...... якщо це MATLAB версії 7 бажанні ви можете надати додатковий перевірки та тестування даних ..... якщо MATLAB версії 9 або вище автоматично частиною підготовки даних, прийнятих для перевірки та тестування. Після створення мережі, тренувати його і його імітації у потрібний вхід. Ви можете експортувати мережі, а також вихід мережі в MATLAB робочого простору. Гангу-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back