NIOS 3.1 - як встановити це ядро?

M

michland

Guest
Хто-небудь використовувати NIOS 3,1 Core? SOPC Builder інтегрується в Quartus3.0 і Altera звільняється Eval ліцензії на основний NIOS, але я не можу знайти, як встановити це ядро. Де це?

Основний Nios не є безкоштовним. Я використовую його, і я за це платити. Для використання Nios, я спочатку встановити Quartus 3.0 і потім встановити NDK (Nios Development Kit)

Q3.0 є меню для SOPC, але ви можете активної тільки тоді, коли ви встановлюєте програмне забезпечення NIOS DK

Думаю, ви повинні мати відкритий проект для активації SOPC Builder ... Або в будь-який час використати "мега-ба майстри» і тут також повинна бути встановлена ​​sopc_builder і ядра ...

Nios 3.0 безкоштовно. Наскільки я знаю, є тільки одна версія Nios, нижче, ніж 3.0, не безкоштовно.

Nios не вільний .... Цікаво, де ви отримали цю інформацію ... але ... він входить в комплект розвиток Nios ... і ви можете вільно використовувати ядро ​​Nios ...

Вибачте! Так. Основний Nios безкоштовно. Набір розробника не є безкоштовним.

Ні, NIOS ядро ​​не є безкоштовним. Ви повинні за це платити. Ви можете поширювати FPGA з NIOS ядро ​​в ньому вільні ліцензії заряду - може бути, це ваша помилка? Git,

Nios вільна, коли вона використовується для Altera FPGA.But коли ви використовуєте його в ASIC ви повинні сплатити ліцензійний збір!

можна використовувати в nios31 quartus4?

[Цитата = kingkang] Nios вільна, коли вона використовується для @ ltera FPGA.But коли ви використовуєте його в ASIC ви повинні сплатити ліцензійний збір! [/QUOTE] Може Nios бути використана в ASIC? Наскільки я знаю, що можуть бути реалізовані тільки в ПЛІС Altera, може бути, я помиляюся.

Наступна версія Nios (Nios II) буде IP так: так!

Привіт, хлопці .. Є C (не C + +) компілятор, крім тексту GNU засновані, NIOS? Це все дуже добре, коли є процеси в FPGA .. Але якість процес є більш визначається через засоби налагодження устаткування і якість компілятора C .. (Хоча я знаю людей, які не вірять цьому і шукати їх помилки за місяць вперед) .. Які інструменти налагодження програмного забезпечення існує? (Для NIOS)? Заздалегідь спасибі .. Cheers.

є NIOS ядра QuartusII 4.0? Дозу потрібно іншими засобами для її розвитку?

[Цитата = manitooo] GDB :) [/ цитата] Привіт manitoo .. Я вважаю, GDB може стояти за «загальне налагодження" .. що? Як я трохи зіпсований використанням фону інструменти налагодження Дром Metrowerks на ColdFire, мото, процесори, я звик, щоб мати можливість vhange змінних на льоту в той час як процесор працює .. Можливість змусити процес зареєструйтесь, щоб отримати певні значення .. Можливість налагодження мережі в С.. Все це в приємний графічний інтерфейс показує мені З джерело .. Асамблея еквіваленті, регістр процесора і пам'яті, на якій я вибрати .. Тепер моє питання чи є щось схоже на NIOS? Привітання 8)

Як я можу використовувати в nios31 quartus4? Будівельник SOPC НЕ inlude nios31 ядро

Тому що це окремий продукт і поставляється з розвитком борту основному ... Будь ласка, відвідайте веб-сайт для Altera такі питання ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back