newdes шифрування - але ж є newdes

T

thilaks83

Guest
Я не можу знайти джерело для вивчення newdes алгоритм ... I'l повинні зробити шифрування з використанням Visual C ++... Я не можу навіть знайти вихідний код для цього алгоритму, щоб зробити посилання ..... дякую u.. ... він був створений в 1984 році Роберт Скотт ... newdes на відміну від де не має трохи рівня перестановок, що робить його легко реалізувати в програмному забезпеченні .... Всі операції виконуються на всій байт. Це продукт, шифр, який складається з 17 раундів здійснюється в 64 біт даних блоків і використовувати 120 біт key.in кожному раунді, підрозділ матеріал XORed з 1 байт суб-блоків даних, а потім подається через круглі функції , результатом якого є те XORed з іншого південь блок data.in загального, 8 XORs виконуються в кожному round.the функції раунд, що випливають з Декларації Сполучені Штати Idependence. кожного з двох раундів використовує сім 1-байт підрозділи, що утворюються в результаті розщеплення 56 біт з ключових у bytes.the ключ повертається 56 біт для використання в наступних двох раундах ...... Це Wat я знайшов у мережі ... не так багато, щоб зрозуміти .... якщо був блок-схема про нього, то було б краще .... Pls, допоможіть мені .... дякую u. ...: D

NEWDES? Ви питаєте, для DES або AES або 3DES? Я не думаю, що є NEWDES

З реалізації можна знайти тут: ftp://ftp.franken.de/pub/crypt/chipcards/sosse/ опис заголовка файлу тут: http://www. mbsks.franken.de/sosse/html/newdes-sk_8h.html , але ви також можете знайти різні думки, які говорять, що цей алгоритм слабкіше, ніж DES. Ви впевнені, що ви хочете його використовувати. Читайте автори коментарів у вихідному файлі. До речі, що алгоритм 20 років ... Мік

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back