Newbye питання.

O

_OuzO_

Guest
Привіт! Я дивлюся на мікроконтроллер з флеш-пам'яті бортового більше 512 байт. Чи існують вони? :: Який максимальний розмір флеш-пам'яті всередині мікроконтролера теперішній? Спасибі, _OuzO_

Я думаю, Freescale має 16-бітний мікроконтроллер з флеш-пам'яттю 512 onchip. ПІК має максимум 256K пам'яті onchip. Пошук Freescale сайт для отримання додаткової інформації.

ТАК PAL і може використовувати цю карту пам'яті це дійсно дивовижний я раджу вам

чому ви не підключіть Samsung Flash до вашого мікроконтролера. Це досить просто і 16 Мб Flash потрібно тільки 10-12 контакти для паралельного читання, запису і 4 для SPI інтерфейс. Спи більше ускладнити, але паралельно досить просто. Ми робили це, використовуючи дані від Samsung тільки. Спробуйте і ви будете любити його.

Ось один, Є багато інших. Продукт: PIC18F452 програми Пам'ять: Тип: FLASH: байт: 32K RAM: Bytes: 1536 EEPROM: байт: 256 I / O Ports: 34 10-розрядний АЦП: 8 MSSP: I2C/SPI USART: 1 PWM: 2 8/16- розрядних таймера: 1 / 3 пакети: DIP, PLCC, TQFP Pins: 40/44 Я повинен навчитися читати в два рази, то повідомлення, якщо, вибачте! Я думаю, Є немає! PIC18F8720 має 128 байт.

Мікрочіп не отримав. Ви повинні використовувати 18c801 серії до 4mbyte зовнішнього спалаху

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back