Near Field FAR FEEL TRNSFORMATION КОД

B

banda111

Guest
Привіт, у мене є проект в N2FF 3-D в MATLAB, будь-хто може допомогти мені ......!!!!! Я буду вдячністю

Чи є у вас доступ до FDTD книга Саллівана? Код для цього там. Я не коли-небудь написаних майже до дальньої зоні трансформації або, я б просто відправити вам про це. Якщо ви дасте мені вашу адресу електронної пошти, я міг би, можливо, відправити вам whatevermaterials у мене є. -Tip

Для стандартних методів, які ви можете використовувати будь-який з трьох книг тексту. - Taflove - Салліван - Кунц та Luebbers (пошук Google з іменами вище і FDTD має дати вам посилання на книги) Для більш точний метод подивитися на http://www.eecs.wsu.edu/ ~ schneidj / журнал. HTML і завантаження паперу: # DJ Робінсон і JB Шнейдер, "Про застосування контрольно-Середнє геометричне в FDTD Близького до Далекого поля Перетворення", IEEE Trans. Антени розповсюджується. тому 55, немає. 11, стор 3204 - 3211, 2007. (336 Кб PDF файлі.) PS. Не довіряйте код в книзі Саллівана. Є ряд помилок (у деяких частинах навіть не компілювати). Крім того, це не так просто змінити свій код. Для написання власного коду з нуля, можливо, швидше.

хто-небудь, будь ласка, допоможіть мені ... Я був би вдячний, якщо хто-небудь може допомогти надішліть мені майже до далекого поля перетворення MATLAB код.

Ви ніколи не пробували принципу Гюйгенса, вона повинна працювати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back