MUX масиву в MATLAB / Simulink або VHDL

D

DEEPTHIPENDYALA

Guest
Привіт всім, Ну в мене є для розробки генератора базового індексу. Коли я кажу, базовий індекс це всього лише індексація виході двійкового лічильника. Ну дозвольте мені пояснити це ясно. У нас є 13-розрядного двійкового лічильника хто виходи цитують до 4096 місць на пам'яті і у нас є 13 таких етапів, які подібно лічильник повинен рахувати до 4K на 13 етапів. Тепер у нас є для генерації адрес базового індексу для цього 4К х 13 операцій. Ідея, яку я придумав, це вставити додатковий біт 0 ", '1 'в 13bit виходу лічильника на MSB становище, коли ми використовуємо від старшого до молодшого позначення для Етап 1 з вважати від 0 до 4095, що на певному етапі, Потім '0 / 1 »в MSB-1 положення для Етап 2 від 0-4095, і MSB-3 для етапу 3 і так далі, поки Етап 13. Для цього у мене є думка про використання масиву з 13 мультиплексорів вибирати між 1 і 0, і положення вставки в залежності від стадії .. Може хто-небудь ласка реалізувати цей для мене в MATLAB або VHDL ... якщо у Вас є додаткові запити PLS запитаєте мене .. Я буду дуже вдячний тому, хто допомагає мені на цьому PLS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back