Multi Password замок ... Як ??????

N

Neha007

Guest
Як ми всі знаємо. RAR файл може бути зашифрований паролем wihout де файли всередині не може бути acessed.Тепер мої вимоги кілька аналогічних тим же, але з іронією.Я хочу, щоб зашифрувати файл, так що він вимагає пароль для відкриття.Після того як папка відкрита, а всередині EXE файлу виконується, а в папці закрито, знову шуд шифрування себе з новим паролем автоматично, так що після однієї спроби, навіть майстер не знає, новий пароль для відкриття файлу.Це зробити файл використовувати тільки один раз.Звичайно, людина може копіювати EXE-файл з папки, коли вона відкрита.Але natuarlly він зробить це тільки якщо він знає, що наступного разу він не зможе відкрити її.
Чи повинен я розраховувати на sugessions і рекомендацій, щоб будь-яке програмне забезпечення і посилання, пов'язані з таким клопотанням.Подякувавши всіх і кожного ...... Neha

Я думаю, що ви можете зробити це шляхом розміщення сценарію всередині папки, який має бути заблоковано.Скрипт автоматично запускається, коли хтось відкриває папку і оновлення пароля repone цього.Це, однак, швидше за все, будуть виявлені, як вірус.

Привіт усім

U потрібно знати про захистити паролем то я с з інформацією, що захист паролем дозволяє захистити папки на вашому ПК, мережі або USB ключ з паролем.Це ваше остаточне рішення блокувати доступ до папок для небажаних користувачів.

кожна рази Папки, як і раніше захищена в DOS, Windows у безпечному режимі, так і в інших операційних системах; Паролі не зберігаються на диску або в ключах реєстру Windows, ви можете захистити необмежену кількість тек і південь папок на повну версію, підтримка USB зовнішні і знімні диски.

просто використовувати його обережно і залишилися пароль мудро.

cristinijames пише:

Привіт усімU потрібно знати про захистити паролем то я з з інформацією, що захист паролем дозволяє захистити папки на вашому ПК, мережі або USB ключ з паролем.
Це ваше остаточне рішення блокувати доступ до папок для небажаних користувачів.кожна рази Папки, як і раніше захищена в DOS, Windows у безпечному режимі, так і в інших операційних системах; Паролі не зберігаються на диску або в ключах реєстру Windows, ви можете захистити необмежену кількість тек і південь папок на повну версію, підтримка USB зовнішні і знімні диски.просто використовувати його обережно і залишилися пароль мудро.

cristinijames пише:

Привіт усімU потрібно знати про захистити паролем то я з з інформацією, що захист паролем дозволяє захистити папки на вашому ПК, мережі або USB ключ з паролем.
Це ваше остаточне рішення блокувати доступ до папок для небажаних користувачів.кожна рази Папки, як і раніше захищена в DOS, Windows у безпечному режимі, так і в інших операційних системах; Паролі не зберігаються на диску або в ключах реєстру Windows, ви можете захистити необмежену кількість тек і південь папок на повну версію, підтримка USB зовнішні і знімні диски.

просто використовувати його обережно і залишилися пароль мудро.

Neha007 пише:

Як ми всі знаємо. RAR файл може бути зашифрований паролем wihout де файли всередині не може бути acessed.
Тепер мої вимоги кілька аналогічних тим же, але з іронією.
Я хочу, щоб зашифрувати файл, тому що він вимагає пароль для відкриття.
Після того як папка відкрита, а всередині EXE файлу виконується, а в папці закрито, знову шуд шифрування себе з новим паролем автоматично, тому після однієї спроби, навіть майстер не знає, новий пароль для відкриття файлу.
Це зробити файл використовувати тільки один раз.
Звичайно, людина може копіювати EXE-файл з папки, коли вона відкрита.
Але natuarlly він зробить це тільки якщо він знає, що наступного разу він не зможе відкрити її.

Чи повинен я розраховувати на sugessions і рекомендацій, щоб будь-яке програмне забезпечення і посилання, пов'язані з таким клопотанням.
Подякувавши всіх і кожного ...... Neha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back