N
Neha007
Guest
Як ми всі знаємо. RAR файл може бути зашифрований паролем wihout де файли всередині не може бути acessed.Тепер мої вимоги кілька аналогічних тим же, але з іронією.Я хочу, щоб зашифрувати файл, так що він вимагає пароль для відкриття.Після того як папка відкрита, а всередині EXE файлу виконується, а в папці закрито, знову шуд шифрування себе з новим паролем автоматично, так що після однієї спроби, навіть майстер не знає, новий пароль для відкриття файлу.Це зробити файл використовувати тільки один раз.Звичайно, людина може копіювати EXE-файл з папки, коли вона відкрита.Але natuarlly він зробить це тільки якщо він знає, що наступного разу він не зможе відкрити її.
Чи повинен я розраховувати на sugessions і рекомендацій, щоб будь-яке програмне забезпечення і посилання, пов'язані з таким клопотанням.Подякувавши всіх і кожного ...... Neha
Чи повинен я розраховувати на sugessions і рекомендацій, щоб будь-яке програмне забезпечення і посилання, пов'язані з таким клопотанням.Подякувавши всіх і кожного ...... Neha