MSP430 JTAG проблема

A

anaoum

Guest
Здравствуйте, я MSP430-1121STK від Olimex та їх JTAG інструмент, я використовую mspfet але коли я коли-небудь спробувати програму, я постійно отримую повідомлення про помилку: Помилка. Не вдалося знайти пристрій (або пристрою не підтримуються) Якщо я намагаюся програми на іншому ПК він працює добре, але це doesent роботи на моєму комп'ютері. Може хто-небудь будь ласка, скажіть мені, що я роблю неправильно. Спасибі

Якщо ви пов'язані з іншого комп'ютера, як мені здається, що ви не робите нічого поганого. Ви повинні спочатку перевірити ваш паралельний порт і його налаштування в BIOS. Замініть її на SPP, і спробуйте перевірити всі JTAG сигналів у Olimex дошка (запис і читання безпосередньо LPTx). Ви також можете перевірити LDO регулятор і спробувати зовнішнє джерело живлення для MSP (замість використання потужності LPTx)

я спробував змінити налаштування в BIOS. Я використовую зовнішнє джерело живлення. і я впевнений, що JTAG стає деякі сигнали, тому що їй вдається скинути дошки. Нічого не працює! Хто-то будь ласка, допоможіть мені!

Переконайтеся, що ви shoosed потрібний пристрій (MSP430 номер) при його підключенні.

Це не є необхідним, щоб вказати пристрій, принаймні з mspfet. Може бути, ви перебуваєте в дуже середу шуму, - видалення зовнішнього джерела живлення і залишити тільки JTAG і UC. (Перевірити 3V поставляється JTAG) - Видалити EN зовнішнього джерела синхронізації, резонатор, і т.д. (залишити тільки внутрішній RC) - скоротіть всі з'єднання (PC порт JTAG і JTAG до UC) - Чи використовуєте ви паралельний кабель розширювач портів? спробуйте видалити його

Привіт Деякі FET необхідність постійного струму для роботи переконайтеся, що DC в ланцюзі ПЗ та досягти JTAG порт MSp430F1xxx використання щупом для роботи в порту JTAG перевірити його Переконайтеся, що ви didn't підключіть роз'єм JTAG з ніг на голову! Все найкраще Боби

Я сходжу з розуму! Я пробував все, я навіть купив новий паралельний порт. Але нічого не працює. Хто-то будь ласка, допоможіть мені!

Привіт Може бути, ви пошкодження чіпа JTAG порт, і вам необхідно замінити його пошкодження JTAG порту можна occer якщо ви підключите сигнали не у силах JTAG порт Plce ГКНП JTAG шпильки чи сигнал у потрібному рівні і не перевантажених простий спосіб полягає в заміні чіпа Все найкраще Боби

привіт, я тільки що спробував точно таку ж установку на двох інших комп'ютерах, і вона працювала відмінно. чи є спеціальні настройки в WinXP, що я випадково безліч? спасибі

У мене підключений принтер ж паралельний порт, і вона працювала. Так їм впевнений, паралельний порт нормально. Я просто не розумію, що можу помилятися!

Спробуйте в іншій ОС (Win 98 і Win 2000) в одному комп'ютері, влада Ради і ПК від одного джерела, запустити будь-яку утиліту JTAG випробувань, перш ніж налагодження.

Спробуйте покласти буфер 74HC244 між кабелю JTAG і MSP Також переконайтеся, що і у повторень (10K буде робити) на JTAG сигналів

Перша: Переконайтеся, що у вас є 74hc244. 74hct244 не працює п цією схемою в зв'язку з цим необхідно 4,5 до 5,5 вольт на роботу. По-друге: Видалити внутрішнього джерела живлення JTAG інтерфейс і використовувати зовнішнє джерело живлення з вашого застосування ради. Третій: Якщо у вас є якісь скинути керівник ДІ в додатку ради видалити скидання вихід у програмуванні мікроконтролерів. Цей тип відмов CI причиною програмування / налагодження вступу. Якщо у вас є інструмент налагодження намагаються налагодження JTAG з дошки, якщо налагодження роботи, то у вас є інструмент проблеми MSP430Feet. Якщо це не спрацює repase пайки, і якщо це не працює, спробуйте інший тестування мікроконтролера.

привіт, я впевнений, що немає ніяких проблем з моїм JTAG обладнання, тому що він працює на інших ПК. Я речі є проблеми в Windows.

Я. я стикався з цим у багатьох установках, якщо він працює в іншому комп'ютері основному серйозною проблемою близько 75% буде в ОС:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back