MPLD - запит про надання інформації та пояснення терміну

A

altaa

Guest
Що таке MPLD? Мені потрібні деякі знання про це нам.

Привіт altaa, я не знаю точно, що ти хочеш, сподіваюся, що це те, що ви шукаєте: ПЛІС / MPLD зазвичай включає в себе програмований ОЗУ і це формує лінію спогади для тимчасового зберігання даних для порівняння, а також для визначення Координати зображення. Крім того, ПЛІС / MPLD забезпечує засоби для інтегрування за всіма значення яскравості у вікні виявлення для визначення відображення навантаження. Це вказує на те, чи є зображення відео-або фотоматеріалів (досить кольори повинні бути присутнім) і визначатиме фактор посилення і чи є підвищення буде здійснюватися. ПЛІС / MPLD спілкується з мікропроцесором, в якому знаходиться інтелект, щоб вибрати необхідні вікна з даних, які обробляються в ПЛІС і визначити коефіцієнт підсилення. Потрібно посилення потім подається на відео підсилювачів для підвищення вхідного відеосигналу RGB в міру необхідності. Вхідний відеосигнал RGB альтернативно може бути перетворений в сигнал яскравості і потім перетвориться в цифровий потік яскравістю для обробки через ПЛІС та мікропроцесорів. З повагою, Karper.

Спасибі у karper. Я thougth MPLD щось reconfigurabe пристрої, як FPGA. Але не знаю точно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back