MPLAB і ПОС CCS-C інтеграцією питання

R

Regnum

Guest
При моделюванні / налагодження розвитку режимів, MPLAB 6.x можливість відстежувати вихідний код побудований з інтегрованим CCS PIC-C компілятор? Спасибі

Так. Але вам потрібно належного ICD2 Microchip. CCS МКБ-S має свої IDE для налагодження.

Я CCS PICC v3.187 інтегровані в MPLAB v6.60 Після спроби компіляції проекту, я отримую наступне повідомлення: ". Пропуск посилання крок Не всі джерела побудований успішно BUILD FAILED [дата]", тому, перевіряючи папку проекту, я розуміють, що CCS PICC має правильно породжених COF, HEX і всі інші запитані файли, але MPLAB не визнає, якщо я імпортувати їх вручну. У чому причина такої дивної поведінки?

Я занадто звик PICC 3,187, але з MPLAB 6.50. Мій компіляцій працювати нормально. Але керівництво імпорт шістнадцятковий файли ще дещо я повинен зробити, коли я використав, щоб програма, яка використовує picstart.

Яку версію MPLAB ви використовували? Може бути, вам потрібно запустити плагін Mplab6 вуха.

Хай я випробував тією ж проблемою. Отримати MPLAB плагіна з сайту CCS. picstudent

Я особисто вважаю ICD-S програмного забезпечення CCS, щоб бути більш зручним інструментом. Вона автоматично обробляє перемикання між мікроконтроллер в режим програмування і режимі виконання. Там немає необхідності возитися будь-яких кабелів на всіх під час розробки.

Я вже вирішив її. Пару користувачі сказали мені, що вони відчувають ті ж проблеми, так що ось рішення: [я] У MPLAB v6.61 поглянути на "Проект / Виберіть мову інструментів Люкс" меню. Там ви знайдете два різних мови набір варіантів компілятора CCS: Перший "CCS C Compiler", а другий "CCS C Compiler для PIC12/14/16/18". Просто вибрав останній варіант, і проблема зникне. [/I] З повагою, Regnum

[Цитата = Regnum] [я] У MPLAB v6.61 поглянути на "Проект / Люкс Виберіть мову інструментів" меню. Там ви знайдете два різних мови набір варіантів компілятора CCS: Перший "CCS C Compiler", а другий "CCS C Compiler для PIC12/14/16/18". Просто вибрав останній варіант, і проблема зникне. [/I] Regnum [/ цитата] для MPLAB 6.5 і вище, ми можемо опинитися не в змозі вирішити проблему, над методом, без цього плагіна MPLAB з CCS, з мого досвіду. Picstudent

[Цитата = Picstudent] [цитата = Regnum] [я] У MPLAB v6.61 поглянути на "Проект / Люкс Виберіть мову інструментів" меню. Там ви знайдете два різних мови набір варіантів компілятора CCS: Перший "CCS C Compiler", а другий "CCS C Compiler для PIC12/14/16/18". Просто вибрав останній варіант, і проблема зникне. [/I] Regnum [/ цитата] для MPLAB 6.5 і вище, ми можемо опинитися не в змозі вирішити проблему, над методом, без цього плагіна MPLAB з CCS, з мого досвіду. Picstudent [/ цитата] Ви маєте рацію, CCS плагіна є неодмінною умовою, але якщо ви обираєте перший варіант набору Це буде збоїти навіть плагін встановлений. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back