Move виявлення об'єктів у певному місці, такі як будинок

G

Guest

Guest
Будь-який Одна думка про те, як виявити чи певний об'єкт рухається в певному місці, такі як будинок, чи ні?Перш за все я хочу просто виявити чи вона рухається чи ні
незалежно від того, який об'єкт типу або розміру або швидкості, і т.д.Застосування:

Як захід сигналізації в будинках, коли їх власники відсутні або далеко від їхнього будинку або фабрики ..
Просто якщо хто входить до його будинку незаконним виявленні руху, а потім певна подія спрацьовує.Ваші ідеї, завдяки

Я хотів би використовувати ультразвуковий дефектоскоп.

/ S

Юсиф, чому б не використати стандартний ІЧ-датчики руху?Technolodgy була навколо протягом року.Якщо ви бажаєте отримати більш складні, ніж ви, ймовірно, хочуть йти допомогою CMOS камер.Вони працюють у країнах з низьким або немає світла в ближньому ІЧ-діапазоні, 'освітлення' для камери є невидимим для людського ока, використовуючи лише світлодіоди, хоча діапазон обмежений у загальному стані Blackout NearIR як джерела світла не є спільними.Ви б годувати виході з камери в комп'ютер і використовувати програмне забезпечення для обробки зображень, щоб зробити все інше.Існують продукти на ринок зараз, що буде робити просте відстеження об'єкта, однак ця взаємодія для ваших намірів може бути трохи складніше.

Ви можете використовувати ПИР датчик з Френеля Ленца.Будь ласка, дайте мені знати, якщо у Вас є додаткові запитання.

Розумний злодій може носити спеціальний костюм, який не проходить IR - так що вони залишаються непоміченими.Такі комплекти, пропонується стандартна для сил НАТО.

Я також почув від хлопця, який служив на кордоні, що носили polietylen стрейч пластикових допомагає проходити систем нічного бачення.
ООП, sensitivie до світла і може дати помилкові виявлення.
І ПИР датчиків широкого використовуватися датчики виявлення руху.

Інший тип можна оптичного виявлення хрест, відеокамер спостереження, ємність систем, і звичайно ж - іноді просто механічний перемикач може дати набагато кращі результати)

Форум - там було кілька обговорень питання може допомогти вам.Додано через 4 хвилини:Ця книга допоможе вам
http://edaboard.com/viewtopic.php?t=105822&highlight=alarm

ІК датчики багато разів виробляє шум.

Ви можете використовувати потік в оптичної обробки зображень

Привіт,
Я хотів би розглянути кілька надлишковим виявлення.Так, є небезпечним для ІК, і ультразвуку має свої проблеми, так само як і використання руху сенсі з камерою, але використовуються разом ви зможете зробити це надійно.Ідея механічної, магнітної / геркони на двері і вікна теж звучить дуже добре.
Був Написав книгу десь тут, на сигналізації.Просто знайдіть ради, і ви повинні мати можливість легко знайти.Ах, можливо і ні.Я думаю, що це називається охоронної сигналізації чи щось подібне.
Привіт,
Роберт

Можливо, ви захочете перевірити QT116 або QT110 датчики від http://www.futurlec.com/ICSFOthers.shtml
Прокрутіть сторінку вниз, поки ви їх знайдете.Вони перераховані як Сенсорні датчики, але вони міра ємності.116 використовується в якості легкого контролера (коли людина знаходиться в декількох кроках світловий індикатор.)
Привіт,
Robet

використання сонару він дає гарний результат

Ви можете для пошуку "розміщення датчиків" sensors.They використовуються для керування освітленням в offices.there три типи датчиків: виявлення руху (ультразвукової і мікрохвильової піччю), тепло-зондування (ІК), і звук зондування.
Корисні посилання
http://lightingdesignlab.com/articles/occ_sensor/method_oper.htm

Я шукаю пристрої, які в основному видно на підйомниках, що двері відкриті, коли особа, що входить в ліфті

інфрачервоний встановлений в кіоску.коли хтось з Infront інфрачервоний промінь програма повинна визначити переривання променя, він повинен визначити, що хтось Infront з кіоску і підвищити подію ... і я хочу, щоб керувати цим пристроєм з Visual Basic це можливо

В очікуванні відповідіThank U

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back