Motorola - G24 GSM / GPRS модуль

Я не можу recoqnize Мова, що використовується на сайті ви згадали, будь ласка, подивіться на [url = http://www.avnet.co.za/New_Products/Motorola/GSM/g24/g24_Module.htm] [б] g24 GSM / GPRS модуль Quad Band [/B] [/URL] Цей модуль має [я] Бібліотека TCP / IP і UDP / IP стек протоколів [/I], я думаю, Є ніяких проблем з TCP / IP сокет [цитата] Дані особливості GPRS * Multi класу слот 10 (4 Дауна, 2 Up, 5 Всього) * Макс BR 85,6 кбіт * Клас B GSM 07,10 мультиплексування протоколу * Схема кодування CS1-CS4 * Вбудований TCP / IP і UDP / IP стек протоколів Edge (залежно від моделі) * Multi класу слот 10 (4 Дауна, 2 Up, 5 Всього) * Макс BR Downlink 236,8 Kbps (через RS232) * Схема кодування MCS1-MCS9 КУР Макс BR 14,4 Кбіт SMS * MO / MT Текст і PDU режими * базової станції FAX Клас 1 [/ цитата] Це довідкове керівництво дуже корисно для цього модуля: Motorola G24 Керівництво розробника: AT Commands Reference Manual [/B] [/URL]

[Цитата = Горкіна] Привіт брати! Я знайшов якісь документи про G24 в модулі: ч ** P: / / www.informattechnology.com.br/catalogo/wireless_catalogo.php?cat_id=17&pro_id=13 І мені подобається знати, якщо хто тут використовувати G20 або G24 Motorola модулі, у мене є кілька питань ... про TCP сокети ... хто може допомогти, мені? Горкіна [/ цитата] Чи є у вас апаратне керівництво для G24 на англійській мові? Або де я можу завантажити? Спасибі

Керівництво з апаратного забезпечення [/B] 1002KB [/URL] Мобільний Двигун Модуль Опис [/B] 1 Мб [/URL]: стрілка:

Вся інформація для скачування на англійській мові! Якщо у Вас є проблеми з португальської мови, використання Google або AltaVista перекладачів ... У зверненні зазначалося раніше, є вся інформація, як інтеграторів з експлуатації, в набір команд, схема комплекту референс-дизайну, і т.д. .. Може бути корисним для всіх, хто працює з цим модулем! Горкіна

Привіт Горкіна я працюю над дизайном AVL кращих на G24 - зв'яжіться зі мною форуму, якщо вам потрібна допомога Все найкраще Боби

[Цитата = bobcat1] Доброго Горкіна я працюю над дизайном AVL кращих на G24 - зв'яжіться зі мною форуму, якщо вам потрібна допомога Все найкраще Боби [/ цитата] Привіт, я купив G24 Модуль + 'борту інтерфейс RS232 ( DB9) "це було прекрасно працювати з Hyperterminal, але тепер її не відповіді більше. Тому я попросив вас, про інших програм для тестування комп'ютера g24 або як я дізнаюся, що його спалили? ДОДАТКОВЕ даних його, що, коли його працювала вона виробляє рівномірний звук, схожий на холодильник і тепер він виробляє випадковий звук. Дякуємо за ваш час KBT

У нас є близько 6000 одиниць Motorola модуля g24 GSM доступні. Це нові і вважав зайві запаси. Таким чином, вони є ціна договірна. Будь ласка, зв'яжіться зі мною, якщо у Вас є інтерес в цих одиницях. адреса електронної пошти: [листи] tbean@seaviewtech.com [/ електронної пошти], телефон: 01 +603-501-4427. З повагою.

Привіт я хотів би отримувати і відправляти серійний ДАНІ (RS232: 19600/8/N/1) з G24 модему. Хтось вже зробив це? Чи потрібно побудована плата з роз'ємом SIM-картки? Будь-яка допомога буде високо цінується.

У нас є сотні Motorola G24 і G20 даних модулів ліквідувати. [Електронної пошти] cwr.corp @ gmail.com [/ електронної пошти]

у нас 1500 невикористані г-24 motoroal модуля як надлишок, який ми хочемо продати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back