Mosfet поточним дзеркалом в якості активного навантаження замість резистора

0

020170

Guest
коли я використовую Загальні Amp джерела, я зазвичай використовую Поточний Дзеркало як активне навантаження, а не пасивним опором. бажано, щоб вихідний опір підсилювача невелика, проте в даний час рівняння Дзеркало кажуть мені, що "якщо є високий вихідний імпеданс, Currnet дзеркало має хороший вихідний струм двоповерховий сказати правду. але якщо поточним дзеркалом мають хороші струму на виході, тобто, currnet дзеркала мають високу вихідний опір, що трапиться з підсилювачем? це гірше? або мені не потрібно турбуватися про це? скажи мені, хто правий. [/IMG]

якщо ви хочете, низький вихідний опір, ви не можете використовувати загальний конфігураційний джерело. Ви повинні піти до джерела, а не послідовником.

Посилення підсилювача. це г * Розгром. Ми повинні максимізувати прибуток, тому ми збільшенню Розгром як збільшення г повинна збільшення струму. ЯКЩО у вас є оперативні apmlifier у зворотному зв'язку Ви хочете, щоб отримати вперед пробігу велика, так що чистий прибуток є функцією зворотного зв'язку пасивний елемент тільки, так що бажання великим коефіцієнтом посилення. Ви бажаєте низьким імпеданс, якщо вам доведеться керувати великими capacutive навантажень і вам потрібно більше смуги пропускання підсилювача або сказати швидку відповідь. Так що буде залежить від програми. Якщо активний струм навантаження джерело має більш високу вихідний опір, це означає, goodnews. Вища посилення, краще VDD suppluy відмову так результат буде здійснюватися менше з зміною харчування

книги для активного навантаження дизайн Thomas Lee Разаві сірий четверту

Це не бажано мати низький вихідний опір. тому що приріст AMP знижується. Головна причина, що нинішня дзеркала використовуються в тому, що у нас було однотактний підсилювач, який має високу Gm.

З того, що я зрозумів з Вашого питання::: підсилювач повинен мати низький вихідний опір. Не будь-який підсилювач., Загальна Opamp (напруга і напруга в вихід) повинні мати низький вихідний опір. Це тому, що ОУ поставок напруги. Джерело напруги повинні мати низький вихідний опір. Поточне дзеркало, з іншого боку, поточні поставки, тому вам потрібно висока вихідний опір, тому все, струм може бути подана на навантаження. Тепер, як ми робимо ОУ? Ви проектуєте підсилювач з високим коефіцієнтом посилення і годувати висновок назад на вхід. Так що якщо ви проектуєте високим коефіцієнтом посилення OTA типу підсилювача з MOS поточне дзеркало як навантаження., Вам необхідно високу вихідний опір на виході поточним дзеркалом. Причини вам потрібно, це щоб ви могли отримати дуже високі відкриті отримати петлю. Для диференціальної CMOS OTA, імпеданс на виході дуже висока, тому що це у відкритому контурі. Як тільки ви приймаєте, що обсяг виробництва ОТА і підключити його назад на вхід, вихідний опір низька., (Через зворотного зв'язку, опір ділиться на посилення., Г * GDS) Сподіваюся, це було ясно

U не повинні турбуватися про високі активний струм навантаження. Чому ви використовуєте активного навантаження? Тому й не може виконувати великий резистор в ціні з невеликою пасивний резистор (поли кремнію) в розмірності в розмірності. Це торгівля. U заробити в резистора з малої розмірності. Але й втрати у споживанні енергії. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back