MOSFET-драйвер питання

W

Wamor

Guest
Здравствуйте, Я використовую MOSFET-драйвер IR4426, щоб перейти IRFR3910 MOSFET. MOSFET IR4426-водій Іо + / - з 1,5. IRFR3910 MOSFET має Qg з 44nC (КГС = 6.2nC і КГД = 21nC). Якщо я не використовую будь-які ворота резистор я дізнався, що я можу розраховувати MOSFET-час включення за такою формулою: T = QG / Io, що дає мені час включення з 29.3ns. Чи правильно це? Є IR4426 завжди постачання 1,5 також при використанні MOSFET яка не вимагає струм 1,5 А? Яким буде вплив ворота резистора щодо включення часу? Як розрахувати правильно ворота резистора. Спасибо та найкращими побажаннями

Ви будете використовувати резистора затвора, якщо ви хочете (або необхідність будь-якої причини), щоб уповільнити перемикання. Я не згоден з часом перемикання розрахунку. Найбільш цікавим параметром (наприклад, для перемикання втрат) час наростання, в основному відповідної Міллер заряду. Для включення часу, частина КГС до плато в Vgs (Q) діаграми додає. Але повний заряд затвора не розраховувати на включення. Ефективного струм затвора з резистора затвора буде залежати від плато напруги (ВГС, на) і водій напруги.

Ворота MOSFET здається водій конденсатора, які повинні бути віднесені на порогове напруга, щоб включити пристрій. Так, чим більше струм ви можете поставити на заряду / розряду конденсатора, тим швидше ви можете включити його і вимикати. Ви можете отримати оцінку свою чергу, від часу шляхом вирахування MOSFET включенні напруги з диска напруги. Розділіть цю величину резистора затвора, щоб одержати середній заряд струму. Свою чергу, від часу повний заряд затвора в Нана Кулони divded чинним в амперах, це дає відповідь у нс. Приклад; Драйв напругою 12 Вольт. Mosfet порогового напруги, 1,5 вольта. Резистор 10 Ом. Струм заряду = (12 - 1,5) / 10 = 1,05 А; Увімкніть час = повний заряд затвора, поділена на струм заряду = 44 / 1,05 = 41,9 нс. У зв'язку з малою величиною ємності беруть участь і інші фактори, в гру вступають такі як компонент макета. Нормальна процедура для обчислення значення, то перевірити реальну продуктивність шляхом вимірювання включення / вимикання й наростання / спаду використанням сфери. Без резистора воріт серії, пік зарядного струму від водій може бути вище, ніж специфікації, так як немає контролю над ним??

Увімкніть час = повний заряд затвора, поділена на струм заряду = 44 / 1,05 = 41,9 нс.
повний заряд затвора є в тому числі плата поставляється після MOSFET включений. Таким чином, розрахунок переоцінює час включення. На противагу цьому, частина заряду затвора для Vgs> Vgs, THR розраховує на виключення.

Це по посиланню вище View attachment 54191 я додав кольору для зручності читання, ви можете легко бачити, що вихідний струм і максимальне падіння напруги починає падати задовго до воріт загального точкового заряду. Алекс

Дякуємо за Зразки відзначити Fairchild додатки. Це пояснення речі дуже ясно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back