MOS ємнісних

G

gekk

Guest
Я хочу запитати, що краще обрати з nmos або pmos при використанні MOS транзистор в якості ємності?

В ідеалі, він не може змінити ситуацію, якщо ви зберігаєте ваші MOS так предвзято (тобто вглиб накопичення).Але, по-прежнему PMOS можна preffered завдяки своїй відносно низькій варіації процесу, що дає більш певних цоколя по кутах.

Це залежить від вашого процесу.Наприклад: п-підкладці PMOS конденсатори можуть бути реалізовані з плаваючою шпильки.

gekk писав:

Я хочу запитати, що краще обрати з nmos або pmos при використанні MOS транзистор в якості ємності?

СЗП,

може у більш докладно з плаваючою Сцепляющій PMOS колпак?Я цікаво, чому ми повинні зробити його плавати?Додано через 2 хвилини:anades,

Чому PMOS добре контролюється?Тому що це, що мають окремий NWELL для себе?Якщо так,
то як щодо глибокого NWELL навколо NMOS?

Якщо у вас є PMOS транзисторних всередині N-Ну ваш регіон субстрату для цього транзистора також ізольовані від підложки інших гучних просторів.Це допоможе вам, коли ви підключіть джерело терміналу до підкладці.Друга річ полягає в тому, що NPN транзистор (дуже слабкий транзистор в структурі КМОП-схем), не виявилося на цьому шляху.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back