MOS як резистор

D

Deepa

Guest
якщо міс це використовується, як 100K resisitor,,
Його Vs = Під VX
Vd = По-VX
Vg = Vbias, значення Vo = 0.5V, VX є змінного сигналу з максимальною амплітудою 0.2v,, Ват слід значення Vbias якщо нелінійна частина струму в резистор максимальної 5% ..
У цьому, як моделювати nonliearity?

1> чому б не використати nwell або полі або pplus резистор 100K?
2>, якщо міс для резистора, він повинен працювати в лінійній області, ворота зазвичай тягне на VDD і GND, навіщо потрібен Vbias??

в approriately використовувати його в особливе значення опору, інакше вона буду випадкові значення

якщо міс буде використовуватися в якості резистора, я потрапив на роботу у своїй області тріод, а не в область насичення.Тому що під час роботи в тріодной області, лінійність є.як тільки ви збільшити Vds, поточні збільшується.

Someyimes MOS використовується спосіб зворотного зв'язку, і визначити трансімпедансним посилення блоку схеми TIA.

У цьому випадку, будь-яка модель або формулу слідувати, щоб визначити значення resisitor?

Deepa пише:

в approriately використовувати його в особливе значення опору, інакше вона буду випадкові значення

хоча міс використовується як підсилювач в області насичення, ви можете також використовувати його в якості опору (між стоком і витоком).

R з = Va / Id
Id =. 5 * Іоп * (W / L) (Львів) ^ 2.

Va і є раннє напруги.
Ви можете зміщення транзистора належним для необхідного значення Id і розуміючи, що Va ви можете приступити.

це MOS, яка повинна бути упередженим, як резистор, п повинні визначити W / L значення теж,
що буду наслідки, не лінійності в цьому п як моделі [/ IMG]
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Ви означає, що ви хочете керовані напругою резистор?

якщо ви просто хочете фіксованого 100K, чому б не використати passitive резистор для хорошої лінійністю??
100K є комфортабельним значення для passitive резистор.

Якщо ви вважаєте міс як резистор, міс на лінійний ділянку на загальних.

Для того щоб дізнатися значення W / U L можемо використовувати цю формулу:
R = 1 / (Un * Кокс * (W / L) * Львів) .. Львів = овердрайв
Див Джонс і Мартін ..
Вони використовували як Mos резистор в Opamp компенсації ..
Я сподіваюся, що це допомагає
BR
Vabzter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back