MOS високі гойдалки поточне дзеркало

B

bigsheng

Guest
Я проектування типовою Каскодний підсилювач високої NMOS Swing поточних дзеркал.Намагаючись визначити на розміри транзисторів тут.На мій погляд, нижній транзистор може бути мінімальної довжини, оскільки його Vds не сильно зміниться у зв'язку з буфером Каскодний підсилювач транзистора вище, а Каскодний підсилювач транзисторів слід використовувати більше довжини, так як він бачить значні зміни Vds.Але що я дізнався про це багато людей фактично роблять навпаки: за допомогою великого л для нижнього і NMOS хв л для Каскодний підсилювач NMOS.Чи є причина, що робити?Спасибо.

На мій погляд, вихідного струму визначається в основному нижню транзистори, тому довжина їх має бути достатньо великою, щоб уникнути ефекту модуляції channal довжині, у той час як мета Каскодний підсилювач транзистора, щоб захистити нижнього транзистора від виробництва, воно в порядку, щоб вибрати відносної короткої довжини.
Це моя думка, PLS фігури його, якщо він був неправий.

сподіваюся, що це допомагає!

Якщо є можливість, спробуйте використовувати довгі канали для транзистора, оскільки загальний вихідний імпеданс складає ~ gm2 * RO2 * RO1 (GM2 час Каскодний підсилювач пристрою).Однак, необхідно стежити headrooms обмеження.

Я згоден, поточний в основному визначається нижній транзистор.Однак, оскільки витік нижній транзистор екрановані Каскодний підсилювач на транзисторах, насправді не має бути лише дуже малі зміни Vds нижній транзистор.Ось чому я подумав, що все в порядку з використанням малої довжини нижньої транзисторів.

Інша точка зору.
Малі нижньому МОСТ використовується тільки в застосуванні високих частот.
Якщо вважати низьким офсетний, шум додатків і пропускну здатність компроміси MOSTs дзеркального повинен працювати на сильний рівень інверсії з малим значенням Гм.Зазвичай це дає малим W / L співвідношенні (високий RO1).Вплив Каскодний підсилювач MOSTs на офсетних і шум дуже незначна особливо коли RO1 високий!Таким Каскодний підсилювач MOSTs коротка Chanel пристроями з обмеженою області, і досить великі W / L співвідношення gm2 * RO2 * RO1.

Хороші посилання:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=254362&highlight=amplifier speed accuracy improvement
або
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=261515&highlight=amplifier speed accuracy improvement

Ну-Саїд, DenisMark!
Тому якщо хто використовує малої довжини нижньої транзисторів (низький RO1), Каскодний підсилювач МОСТ офсетного і шум не може бути незначним, навіть на низьких частотах.

bigsheng пише:

Я проектування типовою Каскодний підсилювач високої NMOS Swing поточних дзеркал.
Намагаючись визначити на розміри транзисторів тут.
На мій погляд, нижній транзистор може бути мінімальної довжини, оскільки його Vds не сильно зміниться у зв'язку з буфером Каскодний підсилювач транзистора вище, а Каскодний підсилювач транзисторів слід використовувати більше довжини, так як він бачить значні зміни Vds.
Але що я дізнався про це багато людей фактично роблять навпаки: за допомогою великого л для нижнього і NMOS хв л для Каскодний підсилювач NMOS.
Чи є причина, що робити?
Спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back