MonteCarlo Дизайн вхідних параметрів Зміна

N

Novaris

Guest
Привіт, я зайнятий тим, щоб знайти простий спосіб змінювати параметри, в межах моєї схемою при Монте-Карло, аналіз, використання veriloga-моделей. Я намагався використовувати функції $ випадкових або $ rdist_normal, але ті, здається, не змінюються протягом різних ітерацій, в моделюванні DC Я отримую пік при різної вартості, але не стандартне відхилення. Я читав, що $ arandom або більш нової версії rdist_normal підтримують цю функцію, але моя версія mmsim не робить ні приймати більш 3 параметри для rdist_normal ні визнавати $ arandom як ім'я функції. Якщо хто-небудь може допомогти мені з цією темою було б здорово! З найкращими побажаннями, Novaris

Cadence хоче продати вам ліцензію Монте-Карло, тому не виключаю, злобу .... У cdsSpice ми звикли використовувати гаус () і трек () функції. Ніколи не очищені кришку установки Spectre MC коли в мене був шанс.

Ну, я використовую метод Монте-Карло, але інтерфейс Spectre тільки різних процесів і невідповідність даних в рамках моделі, але не визначені користувачем змінні, такі як напруження або зсуву струм. Ви можете вибрати один параметр у списку, але це закінчується в розгортка, без змін Гауса. Було б непогано мати можливість додати блок / джерело, яке змінює своє значення в процесі Монта-Карло запуску кожної ітерації, але не під час моделювання (DC, AC, TRAN) сам по собі. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 54 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Нарешті я знайшов рішення, написавши свій файл СКС. все одно спасибі за ваш час:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back