MoM код для розсіювання на діелектричних об'єктів

G

gaudi

Guest
Привіт друзі! Хто-небудь зробив (або ніде), код в метод моментів для розсіювання на діелектричних об'єктів? Якщо anyoe був somethong, чи можна відправити? Спасибо заранее! 8) Гауді

У мене є код FDTD написано в MATLAB для цієї мети.

Існує також програма під назвою R @ купол, який показує графічно в 2D хвиль, відбитих або передані, хоча об'єкт, який встановлюється користувачем. Він використовує FTDT методами. Я також MOM і FDTD коди в Mathcad для декількох видів EM проблеми, але вони написані по-грецьки. Будь ласка, дайте мені знати, щоб перевести їх на англійській мові. Спасибо.

[Цитата = tromeros] Існує також програма під назвою R @ купол, який показує графічно в 2D хвиль, відбитих або передані, хоча об'єкт, який встановлюється користувачем. Він використовує FTDT методами. Я також MOM і FDTD коди в Mathcad для декількох видів EM проблеми, але вони написані по-грецьки. Будь ласка, дайте мені знати, щоб перевести їх на англійській мові. Спасибо. [/QUOTE] Привіт, Tromeros! Переклад кодів Ви маєте на Mathcad буде високо оцінив! Заздалегідь спасибі! ЕІВП

Ви можете отримати хочете, тільки якщо ви будете шукати ключове слово "CG-БПФ" в Google.

Чи може хто-небудь надіслати мені ці програми теж? E-mail: [листи] barcelona7791@yahoo.com [/ електронна пошта] Tromeros і може закінчитися навіть мені на грецькому :) З повагою, Тео

Чи може хто-небудь надіслати мені ці програми теж? E-mail: [листи] sigmagon@hotmail.com [/ електронна пошта] З повагою спасибі

Привіт, хлопці, я зробив кілька перекладів, але це занадто багато тексту, тому що у нього є теорія теж. Мені потрібно ще трохи часу. Я доклав програми в режимі реального часу. Він використовує алгоритм FDTD і дуже легко. Це дає графічне відображення або передачі wavw через матеріал певної користувачем форми. Використання файлів прикладів на перший погляд. Спасибо!

Привіт Tromeros, де ви прикріплені цій програмі? Не могли б ви надіслати мені програму за місяць? З повагою

Привіт, хлопці ось перша частина Mathcad код. Я впевнений, що ви знайдете якісь помилки, я сподіваюся, що допоможу!

Привіт tromeros, у вас є код для 3D тіло діелектрика. спасибі

Привіт Tromeros! Величезне спасибі за ваш код. У вас є що-небудь для неоднорідного тіла діелектрика? Я не немає ніяких проблем, якщо він по-грецьки, ви розумієте, чому! Гауді футболу 2004 PS Хороший нік!

Чи можете ви вислати мені одну? Моя електронна пошта [листи] chen_can_hui@hotmail.com [/ електронної пошти]

відвідати EMlab, ви можете знайти те, що ви хочете ч ** р :/ / ceta.mit.edu / emwave [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/ колір] [/SIZE] також, Ви можете знайти код NEC про MOM, удачі!

Привіт tromeros В даний час, я просто дізнатися FDTD Чи можете ви дати мені копію? мій лист [листа] qingfengzi@sohu.com [/Email] Спасибо!

Привіт Tromeros! У Вас є код в грецькому або англійською мовами для неоднорідних тіл діелектрик з використанням MOM? Euxaristw Гауді

Мій друг доктор Алессандро Рогович зробили проект з 4NEC2 для імітації поля, розсіяного військового літака. Його проект не може бути загальним (для захищеного причини), але довести, що Ви можете моделювати розсіяння на перешкоду з 4NEC2. PS 4NEC2 є MoM програмне забезпечення (воно не може імітує планарних структур, як микрополосковой антени / фільтр). Якщо Ви зацікавлені про 4NEC2, дивіться за цим посиланням: [COLOR = синій] http://www2.ing.unipi.it/ ~ o1443499/Files_Appunti/2004_2005/4nec2.zip [/ колір] Увага: 4NEC2 це [COLOR = червоний] FREEWARE! [/ колір] Так що, якщо це є помилка, щоб виправити, не протестувати!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back