MOM Конденсатор Макет

F

fixrouter4400

Guest
Привіт там!

Мені потрібна допомога з моєї макет .. Я роблю блоку РФ з МОМ (метал-оксид-метал) конденсатор з M5 якості верхньої пластині і М2 як нижня пластина ...

Чи можете ви допомогти / показати мені Приклад макету, як підключити паралельно Капа MOM?

Спасибо заранее!

як це
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

M5 є верхній і нижній М2??Здається, що рибний.
Зазвичай у вас є додатковий шар діелектрика щоб звести до мінімуму товщину.Таким M5 і M4 подивитися направо.Якщо ви намагаєтеся власну шапку з невеликою ємністю.

Я не знаю, чому схема Дизайнер вибрав M5-M2 мами капи ... тому що його намагалися поєднати верхню M5 платівку на одному кінці якої індуктор M6 метал, а інший кінець пов'язаний з нижньої пластини є транзистор NMOS РФ використання M2.

Що ви думаєте про цього хлопця?

Дякуємо вам за допомогу і Тедді waxtomato і всім, хто готовий поділитися є 2 центи знань

Це здається дивним.Зазвичай кришки MIM (MOM) знаходиться під металеву кришку рівня (в даному випадку, як ви кажете, M6)
Таким чином, шапка зв'язку буде M5 і M6.Тоді М6 до індуктор і вниз з Вьяса активних пристроїв.але я ніколи не бачив M2-M5 Cap

Тедді пише:

Це здається дивним.
Зазвичай кришки MIM (MOM) знаходиться під металеву кришку рівня (в даному випадку, як ви кажете, M6)

Таким чином, шапка зв'язку буде M5 і M6.
Тоді М6 до індуктор і вниз з Вьяса активних пристроїв.
але я ніколи не бачив M2-M5 Cap

Привіт fixrouter4400,
У мене одна проблема, тепер я розробив трубопровід АЦП, і стрічки з успішною, але зараз я хочу, щоб замінити кришку МІМ з цоколем MOM.
тому що в мене немає Spice модель шапки MOM, і немає ніяких LVS правила MOM.Я використовую SMIC18 Tech, так що це важко зробити.
Не могли б Ви розповісти мені, як я можу почати, і що потрібно робити з нуля, якщо можна.
Велике спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back