modelsim проблеми

R

ruwanika

Guest
привіт,
Я одержав повідомлення про помилку в modelsim XE II 5.7cI скопіювали мою помилку нижче.

# Читання C: / Modeltech_xe / Tcl / vsim / pref.tcl
# Робити counter1_tb.fdo
# ** Увага: (vlib-34) Бібліотеки, вже існує на "роботу".
# Типовий технології ModelSim XE II vcom 5.7c компілятор 2003,03 15 березня 2003
# - Завантаження пакету стандартних
# - Завантаження пакету std_logic_1164
# - Завантаження пакету std_logic_arith
# - Завантаження пакету std_logic_unsigned
# - Компілірованіе організація по боротьбі
# - Компілірованіе архітектури поведінкового боротьби
# Типовий технології ModelSim XE II vcom 5.7c компілятор 2003,03 15 березня 2003
# - Завантаження пакету стандартних
# - Завантаження пакету std_logic_1164
# - Завантаження пакету std_logic_arith
# - Завантаження пакету std_logic_unsigned
# - Завантаження пакету textio
# - Завантаження пакету std_logic_textio
# - Компілірованіе особи counter1_tb
# - Компілірованіе архітектури testbench_arch з counter1_tb
# - Loading організація по боротьбі
# Vsim-Lib роботи т 1ps counter1_tb
# Ліцензування перевірка помилок з функцією Xe-VHDL.(Код помилки -9.)
# В hostid дії ліцензії не відповідає hostid на цій машині.
# Один з наступних по всій імовірності:
#-Ліцензії призначений для іншої машини.
#-A ключа не підключені до цієї машини.
#-В ключа драйвер не встановлений або не працює належним чином.
#-В hostid механізм було змінено або видалено з цієї машини.
# ** Помилка: Нездатність отримати ліцензію VHDL симуляції.
# Помилка при завантаженні дизайн
# Помилка: Помилка при завантаженні дизайн
# Призупинення виконання макросу
# MACRO ./counter1_tb.fdo PAUSED у рядку 7"Я думаю, що це ліцензія problem.can будь-якої говорять про те, яким чином можна виправити цю помилку
без переустановки modelsim again.please відповідь як можна швидше.

Привіт,
R U використанням справжніх modelsim?

Так, це схоже помилка з-за ліцензії.це ваш перший раз,
що займаються modelsim?
Якщо немає: ліцензія, залежить від вашого перебування ID (або ваш фізичну адресу, якщо ви за допомогою Windows R), так що ви змінили ваш хост ID (або ваш фізичну адресу)?

вона працює нормально до цього.Чи є ліцензія лежить на вашій машині або підключення з сервером ліцензій.
Будь ласка, зробіть Шур Abt з'єднання.

Будь ласка, перевірте ліцензію типу пропонуються і в межах її.

deepu_s_s писав:

Привіт,

R U використанням справжніх modelsim?

RU, використовуючи тільки Modelsim або ви використовуєте інший інструмент з наставників?
тому що якщо ви використовуєте тільки Modelsim можна запустити "ліцензію майстра випробувань".Ви можете викликати майстра по: Пуск -> Програми -> Modelsim ...-> Майстер ліцензування.
Цей майстер гіди вам перевірити ваші дії ліцензії.

Крім того, здається, ви R використовуючи ліцензію віддалено.тому переконайтеся, що для
з'єднання з сервером, який надає вам цю ліцензію, як ви сказали gck.

muhammad_ali писав:

RU, використовуючи тільки Modelsim або ви використовуєте інший інструмент з наставників?

тому що якщо ви використовуєте тільки Modelsim можна запустити "ліцензію майстра випробувань".
Ви можете викликати майстра по: Пуск -> Програми -> Modelsim ...
-> Майстер ліцензування.

Цей майстер гіди вам перевірити ваші дії ліцензії.Крім того, здається, ви R використовуючи ліцензію віддалено.
тому переконайтеся, що для з'єднання з сервером, який надає вам цю ліцензію, як ви сказали gck.

Ну, я не якийсь modelsim може генерувати ліцензію.Але я впевнений, що отримання ліцензії на modelsim не можуть бути видані тем.яким-небудь чином керувати modelsim (або будь-який інший наставник графічних інструментів) потрібна ліцензія файл (наприклад, license.dat ви отримали раніше), це ліцензія, залежить від вашої машини фізичну адресу.Отже, якщо адреса не збігається з тією, що пишеться в файл ліцензії, інструмент не буде працювати потім.так що це перше, що потрібно перевірити.

так oopen ліцензії у вас є файл у вигляді текстового файлу, тоді ви знайдете рядок запуску сервера потім назву вашої машини, то машина фізичну адресу.

перевірити це і повідомте мені

muhammad_ali писав:

Ну, я не якийсь modelsim може генерувати ліцензію.
Але я впевнений, що отримання ліцензії на modelsim не можуть бути видані тем.
яким-небудь чином керувати modelsim (або будь-який інший наставник графічних інструментів) потрібна ліцензія файл (наприклад, license.dat ви отримали раніше), це ліцензія, залежить від вашої машини фізичну адресу.
Отже, якщо адреса не збігається з тією, що пишеться в файл ліцензії, інструмент не буде працювати потім.
так що це перше, що потрібно перевірити.так oopen ліцензії у вас є файл у вигляді текстового файлу, тоді ви знайдете рядок запуску сервера потім назву вашої машини, то машина фізичну адресу.перевірити це і повідомте мені

завдяки UR консультування, так я намагаюся ур solution.but не має назви,
що починаються з "Сервер"
все є, починаючи з "функцією".

добре сьогодні я виявив nother проблеми, коли я reintall цієї again.normally Чи встановити це копія цього S / W на диску D, і встановіть його в дисковод C.at ліцензію майстра я переглядати ліцензії шлях "D: / modelsim. . / license.dat.then він запитав мене про те, що він хоче, щоб змінити шлях envirnmental змінної "LM_LICENSE_FILE" в даному D: / model .. / license.dat.its correct.but Я знаю це licence.dat файл повинен бути в якому modelsim є installed.when я перезапустити майстер знову шлях appers ж, як і "D: / model .. / license.dat.when я intalled цієї лабораторії в університетах,
то автоматично license.dat змінив свій шлях, щоб, коли modelsim є installed.I скопіювали. DAT файлів всередині modelsim каталогу (в C: /, де він insalled), а потім знову запустіть Майстер і переглядати нових path.then envirnmental мінлива шлях також changed.but помилка та ж . mannualy Крім того, я змінив шлях у змінних envirmental але помилка така ж, як і попередні.

в університеті, я вперше instaled з modelsim, а потім встановити xilinx.it works.at додому, я вперше встановив Xilinx, а потім modelsim.I також вважаємо, чи є цей ефект з also.please допомога по this.I зараз набридли з this.thanks

Ви повинні Kow, що цей інструмент є організація та ліцензії іншій юридичній особі.дати інструмент для роботи він повинен йти з ліцензією особливостей, передбачених інструменту.

Отже, дозвольте мені дізнатися у вас, будь ласка, somethings:
- Звідки ви отримали цю ліцензію?
- Пошук по вашій машині фізичну адресу чи вона існує, або не в файл ліцензії.

тому що без машини Ваш фізичну адресу вашої кошти не будуть працювати

Я чекаю вашої відповіді

Сер, я думаю, це modelsim тріщини version.license є.

Так, машина Mac-адреса є в. DAT-файлі.

зробив у думаю, що проблема, яку я згадую у своєму останньому reply.license.dat НЕ автоматично копіювати де modelsim це встановити.

DO U думаю установка Windows XP ще раз,
дасть вирішення цього? Фактично I DONT як ціле, так що інші додатки повинні встановити again.I немає часу витрачати на that.please скажіть мені дорогу?

Ви можете використовувати Modelsim Xe (Xilinx Edition).Це 60-денний Free Edition.Ви можете отримати ліцензію на реєстрацію на сайті Xilinx.

Спасибо. Может у Надішліть мені посилання, що я повинен піти Det цього? Я намагався отримати this.what це стартовий варіант? Її потенціал 201mb.my попередніх Modelsim XE II 5.7c тільки 66MB. Стартера це версія сумісна з Xilinx ISE 7.1i?

ruwanika писав:

Спасибо. Может у Надішліть мені посилання, що я повинен піти Det цього? Я намагався отримати this.what це стартовий варіант? Її потенціал 201mb.my попередніх Modelsim XE II 5.7c тільки 66MB. Стартера це версія сумісна з Xilinx ISE 7.1i?

Я мав цю проблему раніше.Ви повинні перевірити вашу мережеву карту.Його водій повинен бути встановлений правильно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back