ModelSim навчального матеріалу

S

saho

Guest
Здравствуйте. Я шукаю ModelSim навчальних матеріалів, які використовуються для ModelSim основної і підвищеної підготовки класів. Я зібрав кілька ModelSim PowerPoint слайди ModelSim конференції користувачів 2002 і 2003 роках. Я думаю, що деякі формальні навчальні матеріали на інструмент корисним і ефективним, щоб освіжити навички використання ModelSim інструмент. Будь ласка, ваші відповісти розумом. Не витрачайте свій час при розгляді JUNK відповісти. Сахо

ModelSim Користувач Конференція 2003 URL: / / http://www.saros.co.uk/conferences/modelsim/Presentations/ [і] порядку денного [/u] 1. Всі презентації (Zip файл 12.8M) 2. Поліпшення контролю в HDL Дизайн - Брайан Бейлі (PPS файл 990K) 3. FPGA на борту - Енді Вт (PPS файл 1.9M) 4. ModelSim 5,7 Технічний огляд - Ханс Tiggeler (PPS файл 2.4M) 5. Фрактальна FLI / Socket Дизайн Приклад (825K ZIP) 6. ModelSim Дорожня карта - Габріель Chidolue (PDF файл 2М) 7. Розширення перевірки з перевіркою власності - Джеремі Sonander (PPS файл 652K) 8. Управління складними перевірки проектів - Петро Маллі (PPS файл 3M) 9. Досягнення Терміни закриття у великих FPGA Дизайн - Ніл Реттрей / Кріс Роуз (PPS файл 6.7м)

Привіт Сахо Цей зв'язок не працює .. може у прикласти деякі файли він .. вона буде корисна і для мене .. Спасибо заранее Прадіп

Не потрібно знайти будь-учбовий матеріал, всі відповіді лежать в допомогою документів.

[Цитата = Сахо] ModelSim Користувач Конференція 2003 URL: / / http://www.saros.co.uk/conferences/modelsim/Presentations/ [і] порядку денного [ / U] 1. Всі презентації (Zip файл 12.8M) 2. Поліпшення контролю в HDL Дизайн - Брайан Бейлі (PPS файл 990K) 3. FPGA на борту - Енді Вт (PPS файл 1.9M) 4. ModelSim 5,7 Технічний огляд - Ханс Tiggeler (PPS файл 2.4M) 5. Фрактальна FLI / Socket Дизайн Приклад (825K ZIP) 6. ModelSim Дорожня карта - Габріель Chidolue (PDF файл 2М) 7. Розширення перевірки з перевіркою власності - Джеремі Sonander (PPS файл 652K) 8. Управління складними перевірки проектів - Петро Маллі (PPS файл 3M) 9. Досягнення Терміни закриття у великих FPGA Дизайн - Ніл Реттрей / Кріс Роуз (PPS файл 6.7м) [/quote] Привіт будь-якого дзеркала місці? TNX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back