ModelSim зворотної сумісності

G

Guest

Guest
Чи є останніми версіями ModelSim зворотну сумісність з SE 5.8C?
Я хотів би бачити, якщо конструкції зроблені з більш пізніх версій можуть бути імпортовані в цій версії.

Спасибо

я, ви можете імпортувати будь-який дизайн будь-тренажер, навіть з різних постачальників (наприклад, з AHDL Aldec або інші ...).тому що ви використовуєте HDL Мови ...

Здравствуйте,

Я б сказав, тільки testbenches і макроси, пов'язані з випробуваннями, наприклад, робити файлів "зроблено з", відповідно, для ModelSim, дизайн випробовуване в основному зроблені для синтезу.Деякі невеликі зміни можуть бути необхідні при підготовці дизайну для моделювання, як правило, ModelSim більш суворий до HDL синтаксис або вимоги для ініціалізації сигнали.Але ці аспекти independend версії ModelSim.

Привіт,
Франк

Так, це правда.ModelSim є більш обмеженим у кодах ЛПВЩ, а не інші тренажери.Але різні версії Modelsin в такі ж обмеження.І якщо у вас є код у старій версії ModelSim It's So Easy скомпілювати його за допомогою інших.З іншого боку, більшість з макросів є однаковими.

Правда, свою нову версію ModelSim буде запускати старі версії коду ModelSim, але навпаки, це не так ...

Я сподіваюся, що ви просили цього ...Дайте мені знати, якщо я помиляюся у interpretting ур питання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back