mlx90614 + германій лінзи

F

farimah

Guest
Доброго дня в мене проблема з моїм mlx90614BAA sensor.I використовувати цей датчик для вимірювання temperature.and тепер я поставив лінзи перед ним, але showes багато помилок (наприклад, в showes Т = 33 градусів centeigarde при Т = 120) . об'єктива виготовлена ​​з германію з внутрішнім діаметром 37,5 мм і зовнішнім діаметром 31,19 мм. і reflexity = 4 і spotsize становить 1,25 см disatance 100 см. і довжин хвиль в це 2-14 мкм. Не могли б ви допомогти мені, як компенсувати наслідки об'єктив? На жаль, я не маю достатньо інформації про оптика і лінзи. Завдяки farimah

лінза виготовлена ​​з германію з внутрішнім діаметром 37,5 см і зовнішнім діаметром 31,19 см
Ви дійсно означає см? Хіба мм? Крім цього пункту, то було б цікаво дізнатися, фокусна відстань лінзи і геометрії настройки. Щоб дати спільну відповідь, що не залежить від докладно informaton: датчик калібрування при відсутності оптика спереду і вільне поле зору в межах відповідного варіанта датчика. Використання датчика з зовнішньої оптики змінює калібрування.

Я шкодую, так, ви праві, це був мм. я Редагувати ПЕРШИЙ post.you означає, з об'єктивом я не можу виміряти температуру точно? Ви можете уявити мене хтось, у яких є inforamation про калібрування датчиків з об'єктивом або ви можете мені допомогти? Це було дійсно Займане для мене .... ще раз спасибі

Я не знайомий з датчиками Melexis, просто зберігання довідкових даних для порівняння. Наскільки я знаю, у них є можливість налаштувати різні коефіцієнти викидів. Це може бути шлях, щоб компенсувати зниження передачі вашої оптики. Як правило, радіації, одержуваної із загального поля зору зменшується на розміщення лінзи між об'єктом і датчиком. В результаті, коефіцієнт чутливості знижується теж. Ви ще не відповідь на питання координаційної довжини? Ви впевнені, що оптичні орієнтована правильно? Калібрування по суті означає виміряти об'єкт відомої температури і порівняти з очікуваним або вказаного результату. На наступному етапі, відповідь фактор може бути можливо регулювати.

так, ви можете змінити right.i випромінювання для вимірювання температури об'єктів, але я не знаю, що коефіцієнт підходить до нього і фокусною відстанню правильно, тому що дизайнер об'єктива регулювати його і, звичайно, я перевірив датчик лінзи перед її чорне тіло, але це неправильно showes температури. ще раз спасибі

Чи правильно я розумію правильно, що ви берете на себе правильний фокус, але не знаю, фактичне фокусна відстань? Я хотів би знати, щоб оцінити властивості про вашу оптики.
я не знаю, що коефіцієнт підходить для цього.
Моя пропозиція полягала в тому, щоб коректувати коефіцієнт на основі калібрувальних вимірювань.

Чи правильно я розумію правильно, що ви берете на себе правильний фокус, але не знаю, фактичне фокусна відстань? Я хотів би знати, щоб оцінити властивості про вашу оптики. Розрахувати фокусна відстань відповідно до цього співвідношенням (площа детектора) / (фокусна відстань) = (область цілі) / (відстань), а це 7,84 см

Параметра в розрахунок відстані зображення S2, а не координаційної е довжини. Будь ласка, зверніть увагу рівняння лінзи 1 / F = 1/S1 + 1/S2 координаційні довжина гнучкої є об'єктив параметрів, які повинні бути відомі. Для великих відстаней об'єктів, розрахунок правильний, в зв'язку з S2 = е для S1 = нескінченність

Центральним є довжина гнучкої лінзи параметрів, які повинні бути відомі. Для великих відстаней об'єктів, розрахунок правильний, в зв'язку з S2 = е для S1 = нескінченність ok.i знати ці параметри 1.the діаметр датчика: 3,5 2.The розмір плями на ціль на відстані 1 м являє собою коло діаметром з 1.25cm з цими inforamation можна розрахувати фокусна відстань?

ok.i знати ці параметри 1.the діаметр детектора: 3,5 2.The розмір плями на ціль на відстані 1 м являє собою коло діаметром 1.25cm з цими inforamation можна розрахувати фокусна відстань [/ QUOTE ] Це розрахункових фокусною відстанню. Яка реальна фокусна відстань об'єктива з каталогу? Він повинен бути вибраний з числа доступних типів лінз, якщо об'єктив було замовлення. PS: припущення невірні. 3,5 мм діаметр вікна. Фактична діаметр датчик пірометра становить 0,58 мм, див. таблицю цифра 29. Об'єкт буде фактично зосереджено на датчик.

Це розрахункових фокусною відстанню. Яка реальна фокусна відстань об'єктива з каталогу? Він повинен бути вибраний з числа доступних типів лінз, якщо об'єктив було замовлення. PS: припущення невірні. 3,5 мм діаметр вікна. Фактична діаметр датчик пірометра становить 0,58 мм, див. таблицю цифра 29. Об'єкт буде фактично зосереджено на датчик.
ok.but ми забуваємо, головна проблема ... так, що я можу налаштувати висновок температури точно ....?? Як я можу компенсувати ці помилки?

ok.but ми забуваємо, головна проблема ...
Ні, я зробив чітку пропозицію для цієї точки, коригувати коефіцієнт випромінювання заснована на емпіричних вимірах калібрування. Це може працювати, якщо залишилися інтенсивність досить велика. Точність залежить від калібрування установки. Я думаю, однак, що розумний дизайн зорового важливо.

Ні, я зробив чітку пропозицію для цієї точки, коригувати коефіцієнт випромінювання заснована на емпіричних вимірах калібрування. Це може працювати, якщо залишилися інтенсивність досить велика. Точність залежить від калібрування установки. Я думаю, однак, що розумний дизайн зорового важливо
я запитав дизайнер об'єктива про специфікації об'єктива і ця інформація є як followes. Radius 1 (мм): 31,19 Radius 2 (мм): 37.5 Показник заломлення: 4 Товщина (мм): 3 Trans. Довжина хвилі: 2 до 12 мкм, Фокусна відстань (мм): 45,54614486 тепер я сподіваюся, що ви можете мені допомогти

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back