Mixer втрати перетворення

G

Guest

Guest
Привіт хлопці
Мені необхідно знати чинники, що впливають на втрати перетворення подвійний збалансований змішувач harminc?&, Як її покращити?

Фактори, що впливають на втрати перетворення подвійний збалансований змішувача:
Діод вносяться втрати
Втрати трансформатора Core (втрати перетворення будуть погіршуватися у зв'язку з високої та низької частоти крайності в зв'язку з трансформатором Roll-Off)
-Конверсія "втрати в залежності від рівня Drive Carrier
Помилкові-покоління продуктів

Втрати перетворення може бути дещо покращилася шляхом надання короткого опору схеми на виході порту для небажаної бічної смуги

Якщо я можу додати:
ВАЖЛИВА Іншим параметром є виділення в змішувач.Тепер ви можете зіграти з діодним Vb або може використовувати два або більше послідовно або паралельно.Таким чином можна оптимізувати для кращої CL та ізоляції.
Поліпшення відповідності на КРП і FR портах з метою отримати краще CL
Знайти правильний Balouns отримати широкий і низький CL

Існує жорсткий основним обмеженням.Сума повноважень вихідних сигналів не може бути більше, ніж вхідного сигналу.Абсолютний мінімум втрат тільки з суми і різниці виходів (що дорівнює влади), яка виробляє 3 дБ втрат.Коли діоди насичених є багато більш випускається, і тому той, який потрібно буде близько 6 дБ вниз від входу.

Багато хлопців Thx 4 ур відповіді, але я дійсно цікаво, Coz всі інші параметри майже досконалою в моєму випадку (якщо & LO поворотних втрат, а також ізоляція), за винятком 4 втрати перетворення і всього лише в певному діапазоні частот, Do U думаю, що це можуть бути проблеми з мережею відповідних ЛВ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back