MISO з просторовим ущільненням

K

kishore2k4

Guest
Може хтось прояснити це для мене. Передавач з M антен використовується з просторовим multplexing. На приймальному боці лише однієї антени використовується для пікап сигналу, але з М демодуляції ланцюгів. Чи буде це працювати або якщо кількість фізичних антену дорівнювати або більше числа передавальних антен? Також може бути використаний вище з одержувати розмаїття (Максимальний коефіцієнт об'єднання)? Те, що я шукаю є спосіб передачі сигналу з мінімальною кількістю антен приймача і надійний прийом з високою корисним навантаженням більше Релея затухання каналу (закритий прийом). Те, що я маю на увазі поєднання просторового мультиплексування (або більш високого порядку модуляції кращий вибір) з LDPC кодування і модуляція OFDM з отримувати різноманітності (MRC).

Як я розумію, ви повинні принаймні таку ж кількість прийомних антен для повного просторового мультиплексування. У вашому випадку ви могли б використовувати лише передають різноманітність.

[Цитата = Jone] Як я розумію, ви повинні принаймні таку ж кількість прийомних антен для повного просторового мультиплексування. У вашому випадку ви могли б використовувати лише передають різноманітність. [/QUOTE] Наскільки я розумію декількох прийомних антен необхідно, щоб кожен з просторових потоків буде достатньо різних просторових підписів. Цікаво, якщо можна скористатися однієї прийомної антени і робити випадкові зміни сигналу (амплітуди і зсуву фаз), таких як цифрові формування променя для імітації декількох отримувати шляху?

Я знайшов це дуже інформативною таблиці для MIMO на основі кількості передавальних і прийомних антен та їх комбінацій. Саме під підзаголовком "WiMax чотири антени Матриця C режиму" http://en.wikipedia.org/wiki/WiMAX_MIMO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back