Miniproject

G

Guest

Guest
Прохання запропонувати кілька тем і дизайн miniproject для випускників інженерних рівня без використання яких-небудь мікроконтролерів.

візуальний писав:

Прохання запропонувати кілька тем і дизайн miniproject для випускників інженерних рівня без використання яких-небудь мікроконтролерів.

Скільки буде вартість цієї системи? Яким буде його implentation рівні в коледжі? Ват є компонентами потрібно?будь-які схеми, які допомагають мені,
будь ласка, дизайн ..

візуальний писав:

Скільки буде вартість цієї системи? Яким буде його implentation рівні в коледжі? Ват є компонентами потрібно?
будь-які схеми, які допомагають мені, будь ласка, дизайн ..

про те, як намагається кое-что в DSP?QPSK модуляції і демодуляціі ....

Bluetooth, передача даних з використанням Matlab ......відбитків пальців з допомогою Matlab визнання .....

Kazzam писав:

про те, як намагається кое-что в DSP?QPSK модуляції і демодуляціі ....Bluetooth, передача даних з використанням Matlab ......відбитків пальців з допомогою Matlab визнання .....

H_D_R писав:Kazzam писав:

про те, як намагається кое-что в DSP?QPSK модуляції і демодуляціі ....Bluetooth, передача даних з використанням Matlab ......відбитків пальців з допомогою Matlab визнання .....

Kazzam писав:Спасибо ...
Дякуємо ....

ми QPSK, як частина нашої Сілабус останній рік ...

Я вважаю його дуже легко побудувати, і поведінку ...

Більш того вона повинна бути простою за ціною ....

про синій зуб, і я пальцем визнання не мають міцної идея ...

але не чув про нього працює над Matlab ......

Але ми повинні представити її в якості готового продуктуДодано через 8 хвилин:Якщо ви можете допомогти в створенні дизайну,
верстка і виробництво готового продукту, будь-ласка, ідею

візуальний писав:

Але ми повинні представити її в якості готового продукту

Піддаються в травні місяці, і ми в чотири партії

візуальний писав:

Піддаються в травні місяці, і ми в чотири партії

візуальний писав:

Але ми повинні представити її в якості готового продукту
Додано через 8 хвилин:
Якщо ви можете допомогти в створенні дизайну, верстка і виробництво готового продукту, будь-ласка, ідею

ми повинні зібрати його самі в нашій лабораторії.Привіт H_D_R вам прохання повідомити подробиці, що стосуються голос цифрових замок ..головним схему.пожалуйста.

візуальний писав:

ми повинні зібрати його самі в нашій лабораторії.
Привіт H_D_R вам прохання повідомити подробиці, що стосуються голос цифрових замок ..
головним схему.
пожалуйста.

будь ласка, перевірте тут ..

=> Http: / / www.google.co.in/search?q=applications мови про визнання IC
І HL = EN
І почати = 10
І N = SA

кілька посилань я знайшов ..

=> Http: / / www.imagesco.com / speech / speech-recognition-technology.html

=> Http: / / www.cintec.cuhk.edu.hk/R&DProjects/projects/f1.htmlВоно засноване MCU ..

=> Http: / / www.electronicsforu.com/electronicsforu/ewebsearch/ad.asp?url=http://www.merl.com/projects/voicelib/&title=Voicelib:% 20Voice% 20recognition% 20for% 20embedded% 20systems

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back