microwind можете читати GDS файлу?

A

andy2000a

Guest
Я можу завантажити microwind, але тільки знайти формат CIF .. як перетворити GDS2 -> CIF форматі? якщо я хочу використовувати microwind читати GDS розташування бази даних

Спробуйте логічне ч ** P: / / www.xs4all.nl/ ~ kholwerd /

Є багато програм, які можна використовувати для перегляду макета GDSII. Я рекомендую StreamVista за зразками Semigy (доступна безкоштовно за адресою www.semigy.com ). Якщо ви шукаєте, щоб отримати список з'єднань з файлу GDSII без будь-якої технології файл (як уже згадувалося в одному з ваших інших недавніх повідомлень), то удачі. Ви не можете отримати надійний список з'єднань з файлу GDSII якщо у вас є файл технології створені для цього процесу. Чому ви хочете список з'єднань з файлу GDSII, коли ви нічого не знаєте про цей процес?

1. як я пам'ятаю "StreamVista" Я використовую дійсно GDS файлу, але дисплей кілька причин гравець відображають дивні .. Я коли-небудь використовувати Таннер Ledit9 або mycad mychip5 .. Я думаю, ledit / mychip краще, але вони не вільні .. StreamVista -> не дуже добре для мене .. 2. microwind підтримки schenatic + сим + макет .. Я думаю, це хороший інструмент на ПК для проектування аналогових чіпів .. так, мені потрібно деякі інструменти може конвертувати GDS2 CIF .. і вільний, як я знаю, mychip мати інструмент може конвертувати, але я не знаю, яка безкоштовна утиліта може робити GDS2 CIF зміна формату .. 3. Я теж коли-небудь використовувати використання дельфінів якийсь інструмент GDS дисплей, але GDS глядача тільки "вид" коли-небудь я буду змінити макет в будь-якому випадку, дякую

Ви можете використовувати calibredrv дисплей GDSII, він може відображати багато процесом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back