Microsoft Windows не відповідає?

D

deviddiya

Guest
У мене Dell ноутбук з Windows 7 на ній, приблизно через рік-півтора тому. Коли я включив його в цей ранок, робочий стіл придумав, але нічого не відкривати і відповідати. Через кілька хвилин, повідомлення вискочив кажучи: "Додаток Microsoft Windows не відповідає." На екрані потім йде зовсім синім. Він буде робити, що кожен раз, коли я вмикаю комп'ютер. Я в даний час перебуваю в безпечному режимі, який, здається, працює добре. Я побіг пара антивірусних програм і нічого не знайшли. Що в світі не так з моїм комп'ютером і як я можу це виправити??

Якщо і зможете увійти в безпечному режимі його не апаратна проблема. Ваші коліна прекрасно. Просто візьміть Windows 7 завантажувального DVD і робити акуратні користувача установки в тому ж розділі, де OS файли раніше існуючих. Все найкраще.

У мене Dell ноутбук з Windows 7 на ній, приблизно через рік-півтора тому. Коли я включив його в цей ранок, робочий стіл придумав, але нічого не відкривати і відповідати. Через кілька хвилин, повідомлення вискочив кажучи: "Додаток Microsoft Windows не відповідає." На екрані потім йде зовсім синім. Він буде робити, що кожен раз, коли я вмикаю комп'ютер. Я в даний час перебуваю в безпечному режимі, який, здається, працює добре. Я побіг пара антивірусних програм і нічого не знайшли. Що в світі не так з моїм комп'ютером і як я можу це виправити??
Я зіткнувся з проблемою і раніше, але коли я перезавантажити комп'ютер, проблема була вирішена. Ви можете знайти деякі комп'ютерним експертом, щоб перевірити його.

У мене аналогічна проблема, що теж на мій computer.I приніс його до фахівця і проблема була легко виправити зараз.

Здравствуйте, я новачок в форумі, а також, я пропоную вам для перезавантаження ви Lap і перевстановити Windows 7 з Windows 7 завантажувального компакт диска. Шукаю позитивні Reponses від інших членів

Скидання в інтернеті варіант

Ця проблема часто зустрічається з ноутбуків Dell .. Краща річ для переустановки ОС

перезавантаження є вирішенням всіх експертів робити те ж саме "НІ експертом в будь-якій області, вони тільки роблять це таким чином, що вражає вас"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] безтурботний відповідь [/URL] (а це п'ятниця).

Кращий спосіб замінити його на Ubuntu. :)

Ubuntu має свої переваги і недоліки, тому перетворення в них не просте рішення, як зараз викликають Ви знаєте, не все програмне забезпечення тепер підтримує ОС Ubuntu в майбутньому ми можемо побачити бум, але все ж вікна має перевагу над Ubuntu соз перехресного platfrom природа

Кращий спосіб форматування або використовувати відновити cd.This це спосіб отримати ваш комп'ютер update.otherwise відновлення варіант використання. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Мобільні додатки розвитку [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Розробка мобільних додатків [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Розробка мобільних додатків [/URL]

Що Prasanth правильно, переустановка ОС в будь-якому з дисків є recommendale!

У вас є віруси / трояни всередині, змінити антивірус з деякими добре. Але зараз спробувати запустити explorer.exe з команди пуску CTRL + ALT + DEL, то нова задача ..... спробуйте видалити віруси і вбивають усіх без процесів OS і послуг. Explorer.exe поверне оболонка робочого столу з іконами і панель завдань. Використання утиліти MSConfig, щоб відключити деякі не завантажується ОС програм, .... Переустановка ОС, і використовувати dicent антивірусного програмного забезпечення.

троянів і шкідливих програм, деякі спеціальні цю опору, як Петро говорив раніше, але його повідомлення має більш чіткі кроки, щоб слідувати в біді зйомки випуск 1 помилка всі роблять те, що ми не оновлюємо нашу базу даних антивіруса, який також є причиною цієї помилки

Intersting ...! Тепер я отримав уявлення про нього!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back