Microcontroler programmig автоматизації?

M

mouzid

Guest
Привіт, у мене були на це питання під час програмування мій ПОС. Програмування операція займає 6 хвилин, тому я попросив мого себе: що буде, якщо я 1000 ПОС до програми? Чи є хто-небудь знає, як зробити вбудовуваних систем постачальників програм мікроконтролерів? Чи є для simulateous (10, 100 або 1000) програмування PIC?

Gang програмісти використовується для програмування мікроконтролерів до 10 (може бути вище) виробник пропонує рішення для більш ніж 1000 штук за запитом Nandhu

А деякі програмісти працюють швидше, ніж інші. Microchip RealIce набагато швидше, ніж ICD2 наприклад.

[Цитата = mouzid] Привіт, у мене були на це питання під час програмування мій ПОС. Програмування операція займає 6 хвилин, тому я попросив мого себе: що буде, якщо я 1000 ПОС до програми? Чи є хто-небудь знає, як зробити вбудовуваних систем постачальників програм мікроконтролерів? Чи є для simulateous (10, 100 або 1000) ПІК програмування? [/ Цитата] Схоже, старий програміст. Отримайте сучасний програміст або ОСТО заводі запрограмовані.

Програмування швидкість залежить від декількох параметрів: - Flashfile розмір - Інтерфейс програмування, наприклад, якщо ви використовуєте програмування шпильками або USB - метод передачі файлів - і т.д. Надання більш докладної інформації про вашу систему блимати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back