Microchip PIC програміст

N

neoaspilet11

Guest
Гей, хлопці, хто-небудь з вас є знання відносно дешевий ПОС програміст, який включає PIC18F6720 PIC18F8720 чи? Progammer Universal досить дорого. Напевно, там повинні якусь дешеву версію там. Спасибі,

Більшість, якщо багато клонів ICD2 може зробити тих.

Спробуйте Microchip PICkit2, вона коштувала всього лише $ 35 і підтримує чіпи ви згадали вище.

Майте на увазі, що ICD2 і PICkit2 є розробка програмістів і як такі, не повинні використовуватися для виробництва коду. Я впевнений, багато людей все ж. Кваліфіковані програмісти виробництва мають більш складний алгоритм і перевірити циклу з використанням перенапруження і зниженої напруги процедур.

Мене бентежить зараз. Мій коди для використання у виробництві. Будь-які варіанти з гарною якістю для виробництва / цілей розвитку з менш ніж

привіт neoaspilet11, я didn't хочу збити вас з пантелику! Microchip мати інформацію про програмування алгоритми використовуються для виробництва коду. Він також залежить від вашого цільового ринку. Я не впевнений, споживчих товарів, але щось, як автомобільна, всі аспекти цього пункту затвердження необхідно, в тому числі програміста.

Програмування алгоритмів ж, це тільки програм і тестів з крайності VDD.

що з цього приводу один легко побудувати простий у використанні

[Цитата = btbass] привіт neoaspilet11, я didn't хочу збити вас з пантелику! Microchip мати інформацію про програмування алгоритми використовуються для виробництва коду. Він також залежить від вашого цільового ринку. Я не впевнений, споживчих товарів, але щось, як автомобільна, всі аспекти цього пункту затвердження необхідно, в тому числі програміста. [/Quote] я не отримав u. Що diffrence між програмування виробництва і експериментальних програм? обидва використовують той же алгоритм! затвердження кого? мікрочіп? Автомобільна влади? Прохання пояснити ..

Його, мабуть, тому, що коди під час розробки, коду захисту відключений. Як правило, у виробництві, коди, може бути захищені таким чином, що вона не може бути скопійована і зворотної інженерії для тих, хто готовий зробити це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back