Michochip Masters (багато інформації про фото)

Я новачок в PIC MCU в. Підкажіть, будь ласка, дайте мені знати, що це найшвидший і найпростіший спосіб змусити його працювати з фото? Як якому рис є найпростішим в освоєнні і роботі з на даний момент і те, що підручник буде краще. Ці підручники здатися гарним місцем для початку, тільки проблема який? Спасибі

[Цитата = Tomby] Я новачок з PIC MCU в. Підкажіть, будь ласка, дайте мені знати, що це найшвидший і найпростіший спосіб змусити його працювати з фото? Як якому рис є найпростішим в освоєнні і роботі з на даний момент і те, що підручник буде краще. Ці підручники здатися гарним місцем для початку, тільки проблема який? Спасибі [/ цитата] Якщо ви новачок в MCU, я б порекомендував вам використовувати Atmel AVR instedad ПОС. Я думає, що це простіше у використанні і вчитися arcitecture з AVR, ніж ПОС. Це goood місце для початку: www.avrfreaks.net www.atmel.com/products/avr/

ПІК проти AVR це старий спір. Я думаю, що ПОС, краще почати з, так як U можете завантажити безкоштовний набір Асамблеї і попросити безкоштовні зразки. Otherways коли дізнався ПІК ви можете передати в ATmega

[Цитата = MRM] Я думаю, що ПОС, краще почати з, так як U можете завантажити безкоштовний набір Асамблеї і попросити безкоштовні зразки [/ цитата] Ви також можете завантажити безкоштовний пакет збірки для AVR (AVR Studio). [URL ] http://www.atmel.com/dyn/products/tools_card.asp?tool_id=2725 [/URL] Ви також можете замовити безкоштовні зразки від Atmel. Ви можете навіть можете отримати безкоштовний компілятор C для AVR (AVR GCC), ви не можете отримати безкоштовний компілятор С для PIC: http://www.avrfreaks.net/AVRGCC/index.php професійні компілятори і дешевше для AVR, ніж для ПОС.

[Цитата = Tomby] Я новачок з PIC MCU в. Підкажіть, будь ласка, дайте мені знати, що це найшвидший і найпростіший спосіб змусити його працювати з фото? Як якому рис є найпростішим в освоєнні і роботі з на даний момент і те, що підручник буде краще. Ці підручники здатися гарним місцем для початку, тільки проблема який? Спасибі [/ цитата] Це гарне місце для початку, якщо ви хочете, щоб програма ПІК в C: http://microchipC.com назву сайту виглядає як мікрочіп, але він не має відношення до мікрочіп. Ось ще один хороший сайт: www.geocities.com/SiliconValley/Way/5807/dat.html

З початку дня він буде краще мати завантажувач встановлений на PIC16F877 і почати навчання кодування PICs.The завантажувач можна отримати на microchipc. Com.This буде дуже корисно, тому що ви можете уникнути повторного програмування і підключення PIC.You може зберегти контакти з злому.

Привіт, Ви можете використовувати ISP (In System Programming) занадто програмувати ТОС в системі. Сфінкс

Посилання про конференцію Microchip Master2002 не відкривати ... Хто-небудь є інші спонсорів? Спасибі, Горкіна

Гаразд я, але я, як бачите файли назад 2002 рік ... Горкіна

Що б ви сказали є передумовами для початку роботи над ПІК? bimbla.

Ви необхідно знати основні цифрової електроніки, одного ланцюга, уявлення про те, алгоритми і одну мову програмування, як збірка, Basic, Pascal, C, C + +, fortram, четвертий, COBOL, і т.д. .. Один хороший старт для читання застосування мікрочіпів нотатки та файли майстрів конференції ...! Горкіна

[Цитата] Якщо ви новачок в MCU, я б порекомендував вам використовувати Atmel AVR instedad ПОС. Я думає, що це простіше у використанні і вчитися arcitecture з AVR, ніж ПОС. [/ Цитата] Але я б віддав перевагу "тільки 35 інструкції" із серії PIC16. А по-моєму, Microchip написав багато хороших відзначає програми.

[Цитата] Ви також можете замовити безкоштовні зразки від Atmel. [/ Цитата] Але я ніколи не моє.

Я теж я замовив Atmel зразка і надійшло повідомлення про те її на своєму шляху. Кілька днів по тому я отримав ще одне повідомлення про те, що мені доведеться купити одну з далеких постачальників. До цих пір я отримав всі зразки замовлення від Microchip без будь-яких словах. Microchip завжди будете отримувати свій бізнес. хороший суперник удачі

Ще більш найгірший для мене. Коли я представив свій онлайн-форму на їхньому сайті, там був якийсь текст там говорили мені, що їх місцевому торговому представнику б зв'язатися зі мною. Це трапляється, півтора роки тому, і я все ще чекаю сьогодні. Я думаю, що їхня політика вибірки дуже погано. Якщо ви не можете дозволити собі давати будь-які зразки, повідомте про це на своєму сайті, а не грати трюк на зразок цього. Деякі інженер по всьому світу дасть вам «чорні списки» від виробника, щоб уникнути. Але Atmel, безсумнівно, на моєму чорному списку. З повагою, WH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back