Memec Virtex-4 Міні-модуль

P

pejdstran

Guest
Привіт усім! Ми недавно купили Memecs Virtex-4FX12 Міні-Module Development Kit. Схоже, ідеальне FPGA на основі системи-на-модулі (низька ціна, дуже дрібні, висока продуктивність, DDR-RAM і FLASH на борту ...). Я зіткнувся з серйозними проблемами при програмуванні JTAG - в більшості випадків програми не вдається, тому що зробили трохи не 1. IMPACT, при запуску з XPS виводить наступне повідомлення: УВАГА: Удар: 2218 - Помилка шоу в регістрі стану, відпустіть зробив біт не дорівнює 1. INFO: Удар: 2219 - Стан регістру значення: INFO: Удар - 0011 0000 0001 1000 0000 0000 0000 0000 ІНФОРМАЦІЯ: Удар: 579 - 2 ": Завершено завантаження бітних файлів на пристрій. INFO: Удар: 580 - 2 ": Перевірка зробити висновок .... зроблено. '2 ': Програмування припиняється, шкоди не підвищується. Минулий час = 36 сек. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------------- make: *** [скачати] Помилка 1 Готово. Я намагався з програмуванням Avnets Spartan3 стартовий комплект JTAG кабель і кабель ALTIUM JTAG (як, мабуть, paralell кабель 3), використовуючи тільки поставляються конструкції посиланням. Проблеми ті ж, як з кабелями. Q: Чи є у кого є Memecs V4MM? Якщо так, то кабель він використовується? Хто-небудь знайомий з такими проблемами і які можуть бути рішення? Thnx Гуру

Привіт, Вибачте за відповідь і не маючи рішення вашої проблеми, але у мене є наступне питання до вас: де я можу знайти інформацію про memec Virtex-4 модуль і де я можу купити його в Європі? спасибі за вашу допомогу!

Він може бути придбаний через діоксид кремнію, який я думаю, що в даний час є власником Memec. З мого досвіду вони роблять бізнес-бізнес тільки!

Плати можуть бути куплені через діоксид кремнію, але вони не володіють Memec. Може бути, деякі люди пішли на діоксид кремнію, але Memec став Avnet-Memec (і об'єднали свої сили з WBC). Тільки Silica може запропонувати Xilinx частин, Memec має грати. З повагою

Я думаю, я знайшов рішення моєї проблеми: RS-232 повинні бути відключені до програмування - можливо, проблеми землі. Але це ще не все - Xilinx XMD аварії, коли я хочу, щоб завантажити TEMAC (веб-сервер) еталонного дизайну в НДР. Дійсно сумно, тому що це референс-дизайн, який показує можливості цього модуля.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back