ME проекту

A

abhineet22

Guest
Привіт, друзі
Мені потрібно кілька хороших ідей для мого проекту ME (VLSI).
мою поштову ідентифікатор abhineet_122 (в) yahoo.co.in
за темами, НВІС обробки сигналів або Базові дизайн
Останній раз редагувався abhineet22 по 18 лютого 2005 7:33; редагувалось 1 раз в загальній складності

Ну скажіть мені excatly які піддають ур цікавить я запропоную деякі цікаві теми ..є VLSI проектування системи, є НВІС обробки сигналів з низьким енергоспоживанням CMOS / VLSI, Analog VLSI, ASIC, аналіз проектування і моделювання реалізацій п ці теми ..актуальні теми, які гарячі, як правило, на кристалі.

Комп'ютерні architecute сторона також Goin важких знарядь, до кращих часів пробувати комп'ютерної архітектури / VLSI / Embedded систем.

з повагою,

1.GO для багатьох стандартних CELL ОСНОВІ CARRY SAVE множник, нести зберегти суматора2.CODING та декодування цифрового сигналу для передачі за допомогою мобільного телефону

3.analysis наявних арифметичних побудований в самотестування (ABSIT) схем та розвитку декодер генератор для цифрового сигнального процесора

4.Розробка будівельних блоків для поточних керма D / A конвертер in0.13 мікрометра CMOS на постачання 1V

5.a універсальний настроюється повторного виконання QAM / QPSK частоти передавача сподіваючись

U може зробити проект в образ, обробки відео багато речей, щоб вивчити,
то і можете побачити фізичних аспектах дизайну проектування НВІС

Ура, якщо конкретно у обробки сигналу можна зробити додатків в обробці сигналів
що стосуються потужності, швидкості.Багато цікавої речі всередині нього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back