mcuStudio Затемнення заснований мультиплатформенна середовище розробки для мікроконтролерів PIC в

O

octal

Guest
Привіт, просто щоб ви знали, що я відправив планування випуску першої версії mcuStudio, засновані IDE Eclipse, і я відправив також два посилання для демо-спалахом. Все є на моєму сайті http://www.pocketmt.com є хороший день. Вісімковій (на) Pocketmt.com

Доброго дня, я дивився на демо, і це виглядає дуже promizing! Який ваш план про ліцензії, вартість?? Є план включити Suport для налагодження?? Вітаю! Cheers, Етьєн

mcuStudio БЕЗКОШТОВНО .. це GPL. Джерела коди будуть доступні безкоштовно. Вона працює на будь-якій платформі підтримується Eclipse. До цих пір я це перевіряв на Windows, Linux і MacOS (на іншому G4). він буде працювати на будь-якій платформі для відьом GPUtils доступні, і, звичайно, під вікнами з ще GPUtils або Microchip інструментів. Вартістю 0 євро. Однак людям пропонується дати donnations. Це допоможе мені провести більше часу з поліпшення даного програмного забезпечення, і тримати мене з інтернет-хостингу зборів. Крім того, якщо я можу зібрати близько 200 або 300 євро, я додам відміну від мене в кишені, щоб купити IMac для того, щоб повністю протестувати версію MacOSX будинку. Для налагодження, інтеграції GPSim знаходиться в дуже зрілому етапі, вона буде завершена найближчим часом. Для апаратних отладчиков і програмістів, я "почну деякі плагіни для їх підтримки. Інші люди можуть розвивати їх теж. Я покладу кожна річ і кожна пропозиція про новий веб-сайті я покладу онлайн скоро. Повагою вісімкове вісімковому (по крайней ) pocketmt.com

Відмінна новина! Як тільки новий веб-сайт є відкритим, я буду бачити, де я можу сприяти! Завдяки Етьєн

Кожен вкладник Ласкаво просимо:) Vous êtes ле Б'єнвеню:)

Салам, будь ласка, повідомте мені про підтримуваних ядер і компілятор набори інструкцій Поздоровлення і побажання,

[Цитата = eng.midofidodido] Салам, будь ласка, повідомте мені про підтримуваних ядер і компілятор набори інструкцій Поздоровлення і побажання, [/ цитата] Це насправді підтримує MPASM інструменти від Microchip і GPUtils. Для набору інструкцій див. документ або MPASM або GPASM. З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back