MCU енергоспоживання розрахунок?

E

EPP

Guest
Привіт!
Як я можу визначити сумарний струм споживання-DSP і т.д. MCU?
Я прочитав з таблиці для dsPIC (30MIPS, 16xPLL, 5V, 25degC, PDIP40), що його Ідд є 132mA в тому, що умови, і що її максимальний струм споживання на всіх портах (від абсолютної оцінки максимальний розмір) 200mA.
Мій загальний струм споживання Сума цих двох струмів або
тільки один більше, ніж інші?

Мені потрібно, що для того, щоб знайти відповідні радіатор для LM7805 (Vin = 15/Vout = 5В).
Спасибі.
З повагою.

132mA споживання назавжди, і не залежить від I / O код.
Ви можете розрахувати середнє споживання струму по всіх введення / виводу і додають, що вартість цього (132mA) значення

для регулятора краще використовувати перемикання 1, як і LM2575 (з національних) або MC34063 (від Motorolla)

З повагою,
davood Amerion

Значення Ідд потрібна ядра.Для цього необхідно додати I / O енергоспоживання.Але ви не повинні приймати будь-які значення від абсолютної Оцінки Максимум, тому що вони тільки сказати вам, коли частина потрапляє смаженим, так що ці цінності, ви повинні бути обережні, щоб не перевищувати ні за яких умов.

Ви повинні пройти через лінії вводу-виводу і подивитися, що пов'язані один, і з'ясувати фактичні струму.Якщо у вас є лінії вводу-виводу, що перемикач відносно швидко, ви повинні враховувати, що використання місткості і фактичної частотою перемикання.
Наприклад, якщо сумарна ємність пов'язана з I / O лінії 20пФ і ви зробите це на 1MHz, те, що одного I / O лінії буде спиратися середній струм:
I = Vdd * C * FSW = 5 * 20E-12 * 1E6 = 0,1 мА (це тільки для комутації, поточних DC повинні бути додані до цього).Додати всі струми всіх ліній введення / виводу в йододефіцитних захворювань.

Може бути, самий безпечний шлях насправді вимірювати струм, а частина знаходиться в роботі.

VVV пише:

Може бути, самий безпечний шлях насправді вимірювати струм, а частина знаходиться в роботі.

По-перше, ви можете отримати 60 MIPS з менш ніж 60 мА, якщо ви не використовуєте dsPIC але ARM7.
По-друге, це те, що Ідд максимально використовує мікроконтроллер, що робить включати, але не обмежується до глибини душі.Всі периферійні пристрої, такі як таймери, послідовні інтерфейси і т. д. також споживають енергію і, що влада (як правило) включені в Iddmax.
На вершині IDD, ви можете керувати зовнішнього навантаження на потопаючий / джерел струму через порт шпильки.Якщо скласти всі абсолютні значення цих стік і джерело струму не повинна перевищувати 200 mA, в іншому разі пристрій буде настільки ранньому кінця життя.
Для вас радіатор, насправді важливо подивитися, як міра, АЛЕ ваші поточні і ви, ймовірно, отримають менше, ніж максимальна Ідд всі разом, якщо ви керуєте кількома світлодіодами безпосередньо з порту шпильки.
Всього в dsPIC шви бути пристрій, який використовує занадто багато влади за те, що продуктивність.
Подумайте про те ARM.

Боб

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back