MAX756 provinding дуже низькою підсилювачі

S

smeezekitty

Guest
Я використовую вхід стабільного 1.4vdc і використовувати його в режимі 3,3 V. При підключенні живлення, до мого задоволення, я отримав 3.37v. Я підключив 1мА призвело навантаження і отримав 3,2 і світлодіод горить, як і раніше добре. Я доклав невеликий 3v радіо, яке проводить між 25-75 мА і вихід падає до 0,8 v!

Спробуйте його з резистивної навантаження - може бути, існує висока включити перенапруги. Перевірте у вас зв'язали відключення контактний правильно. Ваш індуктор значення може бути неправильно або не може працювати з пікового струму вам потрібно. Кіт

Я використовую діаграмі але не заземлюючий контакт 2. Мій індуктор домашній котушка зроблена з с гвинт з проводом, обмотаним навколо нього (читає 19μh). Резистивна навантаження також покласти напруги нижче 1 вольта. Я використовую невеликий оранжевий діод, 47μf шапка stroage.

Якщо ви серіал про індуктор ви використовуєте, то вам дійсно потрібно, щоб почати там. Купити деякі належні компоненти. Також діоди характеризуються відмінним від кольору. Кіт

Діод говорить t4143. Я не бачу що не так з моєю індуктор, але я Віль отримати хороший протягом декількох тижнів.

Індуктор буде виконувати дуже погано на високих частотах і може наситити при низькому струмі. Ви можете легко вітру самостійно, але вам потрібно належного феритовий сердечник це зробити, або мікросіткою ядер залізного порошку. Кіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back