MAX3232 схема проблемі

P

pashok84

Guest
Привіт всім, В даний час я зіткнувся з проблемою з MAX3232 ланцюга послідовних портів. Я розробив схему MAX3232 так само, як Максим specfied один в таблиці. У цьому я можу зауважити, що символ надходить з RS232 teriminal. але термінал не отримує ніяких символів. При підключенні прийому і передачі побічних TTL. Потім також ніяких результатів. Я можу контролювати висновок RX TTL в осцилограф. він працює. Tx не працює. Чи може одне ласка, допоможіть мені в цьому відношенні. Спасибі й повагою, Ashok Kumar P

[QUOTE = pashok84] При підключенні прийому і передачі побічних TTL. Потім також ніяких результатів. Я можу контролювати висновок RX TTL в осцилограф. він працює. Tx не працює. [/QUOTE] Чи знаєте ви переконаєтеся, що висновок TX з боку MCU коротке замикання з відповідним MAX232 контакт? Є імпульсів, створюваних на виведенні MCU TX? Якщо ні, то це звучить як є проблема програмного забезпечення. Або лінію TX коротке замикання з чимось ще на борту. Щоб перевірити це, ви могли б використовувати контактний Техас, як контактний GPIO. Продукція імпульсів від програмного забезпечення. Якщо імпульси фактично проведені, тобто помилка в коді UART. Якщо ні, то, можливо, є коротке замикання десь.

Для тестування я підключив передачі і прийому контактів, очікуючи, що шлейф. контакти не підключені до MCU. TX T2OUT штифт 0В при вимірюванні на час простою і має R2IN-6V. це правильно. Я використовую MAX3232 з напругою 3.3V харчування.

[QUOTE = pashok84] Я використовую MAX3232 з напругою 3.3V харчування. [/QUOTE] Так що, схоже, ви не точно слідують схемі наводиться в таблиці в кінці кінців. Тому що схема використовується 5В. Також вона дана в datahseet, що харчування має бути 5V (4,5 В до 5,5 В). Я не знаю, чи є це проблемою, але в будь-якому випадку ви порушили специфікацій. http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX220-MAX249.pdf

11_1334727147.jpg
бачать цієї

Alexx і Shanthakumarji, я використовую MAX 3232, в якому 3,0 - 5,0 приймається в якості напруги живлення. Всі 5 значень Cap є 0.1uF.

ваша схема виглядає таким чином переконатися, що ви підключенням TX і RX контактний вашого DB-9 роз'єм прямо. (я маю на увазі вашу DB 9 жінок і 9 чоловіків DB мають однакові RX і TX-контактний)

Це схему я використовував. Я не підключати мікроконтролер до моєї плати послідовного адаптера. Я передачу «А» від терміналу, і я отримую те ж саме в контактний R2OUT. При підключенні перемички для замикання, вона не працює. Не вдалося отримати символ назад у термінал.

так що ви хочете зробити, передавати і отримувати тільки за допомогою Hyper Terminal, якщо я отримую вам право

Так. В одному кінці кінців, це Hyperterminal, а інший кінець це MCU. Я зробив цю плату як окрему дошку, так що я можу використовувати його для будь-якої з моїх прототипів. Для тестування плати адаптера я не використовувати MCU дошки, щоб видалити складності при налагодженні плати. Сподіваюся, ви отримали мої налаштування тесту і ідея його.

При підключенні перемички для замикання,
, де ви використовуєте перемички для циклу назад, які контакти для прийому даних? і якщо ви отримуєте імпульс на TTL Rx контактних то ваш рада вже працює.

Я отримую імпульс на RX TTL контактний (R2OUT). Я вмію бачити в області. Але коли я підключити перемичку між RX і Tx TTL TTL контактний, я очікував шлейф. але нічого не входять в термінал.

Ви підключенні перемичку безпосередньо в послідовний порт комп'ютера або в кабелі?

Я впевнений, підключення після перетворення рівня. R2OUT і T2IN з MAX 3232

Ви отримуєте будь імпульс на R2IN PIN-код?

Ви питаєте T2OUT? R2IN підключений до кабелю RS232 і я отримую імпульс у R2OUT.

я після вашого циклу назад, ви отримуєте імпульс на T2out?

спочатку перевірити, якщо відлуння, що працюють в ваш комп'ютер чи ні, підключіть послідовний кабель до послідовного порту комп'ютера, підключіть перемичку між Rx і Tx і перевірити відлуння в термінальній програми

Я не пов'язаний моїй компетенції в ньому. При контролювати відповідність з мультиметром, я можу спостерігати 0v, коли в холостому режимі. коли буде максимум і мінімум напруги в контактний T2OUT? це безпечно підключитися області. (Я використовую невеликий обсяг USB).

Дані говорять, що Tout становить + / - 13,2, близько стандарт RS-232.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back