MATLAB Generated Verilog фільтра коду

R

rsrinivas

Guest
Привіт усім
Я розробив фільтр в MATLAB в fdatool, отримали Verilog код і він працює прекрасно.
Тепер необхідно мати банківський фільтрів (16), використовуючи цю одну filter.i розробили просту архітектуру з коефіцієнтами в ROM і фільтр нутрощі в DPRAM, адреса генератора, FIFO скидати фільтру і виходи controller.ie прості серійні архітектури.
Для кожного фільтра для відбору проб вхідних коефіцієнтів зчитуються і обробляються і зв'язку з фільтром нутрощі зберігаються в dpram.repeated 16 разів
R, що розуміння, наведені в цій конструкції.
Чи буде ця ідея запрацювала.

будь-які пропозиції високу оцінку.

Пропозиції?Схоже, у вас вже є хороший план!Цей тип архітектури є компактним і зазвичай працює більше, проте деталі реалізації в деяке замішання, так що дайте собі багато годин, щоб дизайн лічильників і трубопроводів, так що все відбувається під час правильно цикли.Ваш Simulator буде вашим другом.Я зазвичай використовую коефіцієнтами від Matlab фільтр, але я будую свій термін і трубопроводів логіки.Удачи!

Завдяки Echo
одна річ, яка мені підслуховування є фільтром код.
це БНФ code.i Verilog мене бентежить на внутрішньому Wat фільтр, щоб помінятися місцями і виходити.
U може допомогти мені у Wat змінні повинні бути розглянуті,
Проблема в тому, що в БНФ двох коефіцієнтів завжди констант (один нуль, а другий є дзеркальним відображенням іншого) і кодер HDL оптимізує його, які я не хочу робити.
Я не перевіряв перевірку HDL оптимізація поле, але може бути саме так MATLAB робить.
Параметри БНФ
I / O 16 біт
Коефіцієнт 16 розрядні
DF1 SOS
сходиться округлення
упаковка

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back