Matlab код для MIMO-OFDM в тому числі BER, SNR, Релея. і т.д.

A

arahman_eee

Guest
привіт, їм працювати з MIMO-OFDM мені потрібна ідея, як я повинен почати?. так що мені потрібно код MATLAB для MIMO-OFDM. Будь ласка, допоможіть мені, як можна швидше. Спасибі, Аріф Рахман

У мене є код, але не для MIMO у мене є це для простих OFDM!! [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/SIZE] подивитися за цим посиланням: [url = http://tech.groups.yahoo.com/group/ofdmandmatlab/] ofdmandmatlab: OFDM і Matlab [/url]
може у PLZ надіслати мені код [листи] deepshikhaa.09 @ gmail.com [/ електронна пошта] мені потрібно терміново ..

Привіт ... Я насправді потрібно для кодування OFDM MIMO ... але якщо і відправити цей код це будете корисні .... відправити [листи] ahaanapinky20@gmail.com [/ електронної пошти]

ласка, я також потрібен код оооо для OFDM, відправити його [листа] omotayour06@yahoo.com [/ електронної пошти]

тільки поштою і файлів у мене є

Я думаю, що ці коди мають бути доступні в книзі MIMO OFDM Ян

Tanx все. ласка шосе я можу отримати модель Simulink в OFDM? Будь ласка допоможіть

Я думаю, у мене є одна .. знайшов його на чистий ... дати ур електронний ідентифікатор

привіт, мені потрібно код ворог MIMO OFDM deepshika якщо і покласти його плз відправити на [листи] priyanka269085@gmail.com [/ електронна пошта] канал моделювання матеріалів ден плз відправляти і я nned побудувати BER кривий QPSK модуляції OFDM використанням MIMO

привіт, мені потрібно код ворог MIMO OFDM deepshika якщо і покласти його плз відправити на [листи] priyanka269085@gmail.com [/ електронна пошта] канал моделювання матеріалів ден плз відправляти і я nned для побудови кривої BER для QPSK модуляцією використанні MIMO OFDM
plzzz FWD код .... shubhamgarg1503@gmail.com

@ Shubh, priyana --- плз перевірити ур електронною поштою я послав кілька файлів

Привіт, я роблю свій проект для розрахунку SNR для системи OFDM [/I] [/B]. Я поняття не маю, з чого почати. слід використовувати MATLAB код або Simulink. Plz допомогу ... 10 секунд

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back