Matlab код для зонної структури металу PBG використанням FDTD

A

Ashubhu

Guest
Привіт усім, я новачок в області фотоніки. я хочу, щоб проаналізувати зонної структури металу фотонного кристала (2D) з використанням FDTD. Є хто-небудь код Matlab для цього? Plz надіслати мені, що код, я повинна бути дуже зобов'язаний йому. Моя електронна пошта: riashu.singh (собака) gmail.com спасибі

Якщо ви знайомі з Linux, я рекомендую використовувати МПБ і MEEP для моделювання, вони дуже швидко і безкоштовно. Ви можете знайти їх на сайті Массачусетського технологічного інституту

Привіт Сохраб, дякую за ваше люб'язне пропозицію. Сохраб, я не дуже багато відомо про Linux. Я спробував один раз, перш ніж встановити MEEP і МПБ, але я не міг домогтися успіху в цьому. Plz запропонувати мені кроки установки цих програмного забезпечення. Ще одна річ, я хочу знати, що з цих програмного забезпечення, я можу визначити, зонної структури для металоконструкцій ?????

[Цитата] Ще одна річ, я хочу знати, що з цих програмного забезпечення, я можу визначити, зонної структури для металоконструкцій ?????[/ цитата] так, ви можете [цитата] Я не дуже багато відомо про Linux. Я спробував один раз, перш ніж встановити MEEP і МПБ, але я не міг домогтися успіху в цьому. Plz запропонувати мені кроки установки цих програмного забезпечення. [/ Цитата] Є допомоги для МПБ на http://ab-initio.mit.edu/wiki/index.php/MIT_Photonic_Bands і MEEP на http://ab-initio. mit.edu / вікі / index.php / MEEP , також є форум для кожного з цих програмного забезпечення, Ви можете підписатися на них, я впевнений, що ви можете знайти самі відповіді на більшість ваших питань, unfortunattly це не все так просто, у мене пішло майже два місяці, щоб дізнатися їх встановити, навчитися Linux, дізнайтеся, як працювати з цими програмного забезпечення. але установка їх на Debian Linux набагато легше, Є зібрані пакунки для цієї мети, і це стає набагато легше, якщо у вас є широкосмугове підключення до інтернету доступно на тому, що Debian, [/ і]

Завдяки Сохраб, я думаю, що це набагато пропозиція буде ваш msot корисно для мене. Велике спасибі ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back