MATLAB ділянки 2D діаграма спрямованості

N

news

Guest
Wpadka światowej czołówki producentów bezpiecznych nośników flash. Firmy Verbatim, Sandisk i Kingston muszą aktualizować software produktów zabezpieczonych kluczem AES 256-bitów, ponieważ Niemcy ujawnili lukę w autoryzacji.

Read more...

Якщо у мене є поля Е і Н поля. Як я можу ділянку діаграми спрямованості антени? Будь-яка людина може забезпечити MATLAB код для цього?

http://hibp.ecse.rpi.edu/ ~ Коннор / waves.html Перевірте radpat.m::: ідея::: [цитата = ppAntenna] Якщо у мене є поля Е і Н поля. Як я можу ділянку діаграми спрямованості антени? Будь-яка людина може забезпечити MATLAB код для цього? [/Quote]

виглядає як хороша посилання на мене!

моя помилка, деякі сторінки нормально, але MATLAB файли мертві посилання. Дозвольте мені з цією MATLAB код, який повинен бути дуже близькі до того, що ви хочете (насправді визначає те ділянки сферичних гармонік) L = 2, M = 1; тета = пі * LINSPACE (0,1,30); Phi = 2 * пі * LINSPACE (0,1,60); R = Лежандра (L, COS (тета), "SCH"); DD = R (M +1,:), дд = ABS (DD '* COS (M * Phi)), X = DD .* (гріх (тета) Тому що * (PHI)), Y = DD .* (гріх (тета) '* гріха (PHI)), Z = DD .* (COS (тета ) '* одиниць (розмір (PHI))); цифра (1); CLF; сітки (X, Y, Z), затінення плоскою; вісь; осі площі; осі ([-1 1 -1 1 -1 1] ); палітри сірого; caxis ([0 10]);

Thnaks за вашу допомогу rntsay, але я маю на увазі я EX Ey Ez і НХ Hy Гц шість компонент. Як я можу конвертувати ці в 2D діаграма спрямованості в MATLAB? : Roll:

Привіт! Вам необхідно конвертувати декартові компоненти до сферичної. Ви можете використовувати тобто Бала і Bhartia і Garg і Ittipiboon: микрополосковой антени дизайн Довідник матричного рівняння (1,25) на стор 37. З повагою, ЕІВП

дивитися на визначення вектора Пойнтінга, щоб отримати (Ex, Ey, Ez, Hx, Hy, Hz) -> енергії (скалярних) -> влади ... -> Діаграми спрямованості антени

Мені потрібно, щоб ділянка 3D структури антени, як я можу зробити за допомогою MATLAB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back