Matlab вихідний код шифрування

S

stewlik

Guest
Привіт усім, хто-небудь є ідея, як (якщо можливо) для шифрування коду MATLAB джерела (м-файл)? Нових Marcin

Ви маєте на увазі заплутування? як MATLAB являє собою інтерпретована мова, це не Можливе щоб приховати, як в її основі, intermidate мовах C + + \ Java \. Net, але в новій версії Matlab є гарна функція називається [URL = http://www.mathworks.com/access/helpdesk / допомогу / techdoc / посилання / pcode.html] Pcode [/url], або ви можете скомпілювати ви медіа з МСС та Затемнення в результаті застосування з Obfuscator (ASProtect, або щипав версії UPX) Сподіваюся, це допоможе: P

Гей, спасибі, що про надійність securance кодексу (я маю на увазі Pcode)? це легко чи важко зламати захист? PS що таке "МСС"

MCC є Matlabs м C конвертер / компілятора потрібно Microsoft Visual Studio встановлена, щоб ви могли збирати "м" на "С" файли EXE, але для цих EXE (або DLL) файли для запуску потрібно Matlab під час виконання встановлений (близько 200 мільйонів), і вони повільно! А для забезпечення безпеки файлів р? спробувати його на виході не читається людьми, джерело Pcode не відкритим, так як він робить те, що він робить, я не знаю. Mathworks використовувати, ймовірно, може розірвати з файлами, але для решти з нас, я так не думаю. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Як конвертувати файли м р файли легко, як пиріг :) Пишіть ваші файли м, тестувати їх, а потім просто Pcode них: Pcode * м (резервне копіювання медіа і поширення тільки з файлами вони працюють так само, як будь-яка програма MATLAB) [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини. [/COLOR] [/SIZE] І як додатковий бонус р-файлів працює набагато швидше, ніж медіа Вони гостро preparsed тому під час виконання немає необхідності в додатковому аналізі

Велике спасибі, погано спробувати їх все ;) "А для забезпечення безпеки файлів р? Спробувати його на виході не читається людьми, джерело Pcode не відкритим, так як він робить те, що він робить, я не знаю. Mathworks використовувати, ймовірно, може розірвати з файлами, але для решти з нас, я так не думаю. "Так, але є хлопці, які робить зворотне проектування на. EXE і бібліотек ;) те, що я маю на увазі, що питання, як же простий Pcode захисту файлів в порівнянні з, наприклад, ключі шифрів апаратних

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back