[Matlab] Як завантажити рядок з файлу?

D

davyzhu

Guest
Привіт всім, У мене є файл містити лінії рядка. Рядки містять безперервного '0''1 ', like'0100011001 ...'. Як завантажити рядка MATLAB? Будь-яка пропозиція буде оцінена по гідності! З повагою, Деві

Спосіб 1. Файл = вхід ("вхідного файлу ',' S '); FID = FOPEN (файл); = fscanf (FID,'% E% х ', [2, INF]);% *** це те, що у хочу fclose (FID); метод 2. (У довідці з MATLAB) перша лінія mydata.dat є Салі Type1 12,34 45 Та читайте перший рядок файлу, як безкоштовний файловий формат, використовуючи формат%. [Імена, типи, х, у, відповісти] = textread ('mydata.dat', '% S% S% F ...% D% S', 1) повертає імена = 'Саллі типів =' Type1 'X = 12,34000000000000 Y = 45 = відповідь "Так"

Привіт, я пропоную вам зберігати введення в двійковому форматі і використовувати FREAD. В іншому випадку ви можете використовувати fscanf. brmadhukar

Хай, є прямі команди в MATLAB, щоб використовувати його. текст = textread ('ім'я_файлу',% S); або воно може також прочитати файл в залежності від деяких роздільника. текст = textread ('ім'я_файлу',% S ", роздільник ',' \\ п '); Є багато варіантів, як це ви можете побачити допомогти lakshmish

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back