Matalab код для 16 QAM використанням CMA для сліпих канал equaliza

• Thread starter vamsishankar.veguru
  • Start date
V

vamsishankar.veguru

Guest
Привіт може хто-небудь допоможе мені в отриманні MATLAB код для 16 QAM використанням CMA для сліпих вирівнювання каналу. Я хочу Імовірність помилки на біт проти SNR ділянку за допомогою цього коду [/B]

привіт я нічого не зрозумів з Вашої відповіді плз виробляють код для 16 QAM сліпих вирівнювання каналу для CMA і сюжет BER forthis невідкладного

Ця тема пояснює, як зареєструватися та завантажити Simulink моделей. Існує в тому числі модель з 16 QAM і CMA корисно для вас, але не повністю готові до результат вашої проблеми.

привіт я не можу зрозуміти що-небудь з цього може у PLZ розмістити код MATLAB на сайті у вигляді і зробив для 16 QAM

привіт їх, я зробив реєстрації, оскільки кілька днів тому, але незважаючи на це, я не міг знайти який-небудь думати, тому що кожна думаю російською мовою, навіть якщо я перевести його англійською мовою, використовуючи Google Перекладач і раніше кожне повідомлення не може бути зрозуміти. Таким чином, ви можете надати посилання на ці Simulink моделей? спасибі

[Цитата = Aya2002] привіт їх, я зробив реєстрації, оскільки кілька днів тому, але незважаючи на це, я не міг знайти який-небудь думати, тому що кожна думаю російською мовою, навіть якщо я перевести його англійською мовою, використовуючи Google Перекладач і раніше кожне повідомлення не може бути зрозуміти . Таким чином, ви можете надати посилання на ці Simulink моделей? спасибі [/ цитата] Привіт! Увійти і завантажувати файли, вкладені в повідомлення: http://electronix.ru/forum/index.php?showtopic=23652 Це RAR архіви містить Simulink моделей. Aya2002 ласка, дайте відповідь, що дуже важко.

велике спасибі я його завантажити. Ви можете надіслати на інші моделі? багато спасибі я пожертвувати для вас 15 очок [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 19 хвилин: [/ колір] [/ розмір] це ще один пожертвування для вас, я зробив 15 завантажити, так що я дам вам 15 * 5 = 75 велике спасибі

[Цитата = Aya2002] Ви можете надіслати на інші моделі? [/ Цитата] Які інші? От і все. Чи будуть нові ідеї будуть нові моделі.

багато друзів завдяки тримати дуже дуже дуже хорошу роботу montadar

привіт люди, які скачали можете прикріпити ці файли на цьому сайті

привіт Якщо хто-небудь може дати ім'я користувача та пароль, так як у мене немає часу для реєстрації

[Цитата = vamsishankar.veguru] привіт Якщо хто-небудь може дати ім'я користувача та пароль, так як у мене немає часу для реєстрації [/ цитата] Реєстрація займає п'ять хвилин, до того ж моделі додається до повідомлень Aya2002.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back