Marconi 2955B

G

Guest

Guest
Marconi 2955B

На дисплеї:

Rx Тест - Рівень
Випробування Tx - Power

Обидва підкреслили поряд з ними.

Встановити не будете відчувати Rx Tx або влади, але все себе тести проходять нормально, і інші функції створені ОК.Ніщо в керівництві користувача, щоб пояснити це.

Будь-яка яскрава ідея, будь ласка ??...

Це може допомогти вам.

Групі задається за вихідний рівень зміщення

Перейти на зміну параметрів
2-а сторінка, і ви побачите Рівень Offset.

Спасибі - це була проблема

Re прочитайте керівництво, озброївшись новими знаннями, і до цих пір не знайшов посилання на нього.

Привіт У мене та ж драма тут, роблять дивні речі на 2955A читає РФ потужністю 5 Ватт на 2955B своєму читанні 30 Ватт
Будь-які пропозиції

Підтвердили Чи ви, який з них правильний, використовуючи зовнішні метра ват?

Привіт, e-дизайну, та радіо в питанні тільки ЦБ радіо УКХ Максимальна потужність складає близько 7watts читає 5 Вт на зовнішній вимірник потужності.У мене 2 2955B's читання близько 30 ват на випробування.2955 причетний 5 Ватт до 7 Ватт при налаштувати рівень потужності на радіо.Я завантажив від керівництва доступні тут і інші sites.But до сих пір мені не вдалося знайти будь-які problems.I придбали 2955B's обидва підрозділи, здається, для виконання OK 1 проходить ALLS ELF функції випробування другий блок не 3, а для самотестування ще функціонує OK
Спасибі за Вашу відповідь
Березень

Заходи 50Ω опору навантаження РФ's.Ці навантаження доведеться їхати несправних (високого опору або навіть відкрити схему) через надмірну владою.У міру підвищення рівня РФ напруги на навантаженні перетворюється потужність читання, читання буде набагато вище.

Привіт E-дизайн, працював його ATTEN рівня була встановлена на одному рівні 8,3 дБ, а інші зробити 6.0, після роботи, як скинути до нуля БД все більше робочих і тестові набори, протягом 1 / 2 Вт один від одного.Дуже важко намагатися керувати цими ЮНТІС без керівництва повернути в.
Дякуємо за ваші відповіді
Березень

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back