Marantz AV9000 Surround Sound Jacks RCA

S

SLDWAA

Guest
Я нещодавно купив AV9000 Marantz попереднього підсилювача, 5 Marantz моно-AMPS і нескінченності сабвуфера за $ 250 - Ах, радість продажу гаража. D Коли я приніс його додому, я зрозумів одне із задніх динаміків об'ємного звуку каналів гул, але немає звуку. За результатами розслідування, моно-підсилювач чудово, як і всі кабелі. Якщо я ворушити штекер RCA на задній панелі попереднього підсилювача, який живить моно-підсилювач (я використовую гарна якість екрановані кабелі), звук приходить і йде. Вона повинна бути жінка гніздо на спині на попередній підсилювач. Потім я почав приймати одиниці один від одного, і знайшов цей плагін знаходиться на третьому дошки вниз. Це невелика господарська робота, щоб дістатися до нього. Отже, мої питання - 1). Хто-небудь замінити один з цих наборів RCA роз'єм, і якщо так, це так просто, як кілька точок пайки, як здається? 2.) Де я можу отримати справжні частині заміни (я припускаю, Marantz, але, швидше за все, не буде дешева альтернатива)? - Так, я дешево (ой - я маю на увазі консервативна мої гроші), як ви можете побачити, що я заплатив за система ... 3.) Статичний великий інтерес (мені потрібно ремінь)? 4.) Інші поради? Спасибо заранее.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back