LVS питання

K

khorlipmin

Guest
Я використовую AMS HIT-KIT, я не впевнений, що ця проблема специфічна дизайн комплекту. Я визначив кілька транзисторів ворота в схеми та компонування (смугасті). так що якщо ви спостерігаєте його в список з'єднань, 4-ворота NMOS матиме т = 4,0, пов'язані з ним. Однак мені не вдалося витягти цю інформацію за допомогою макета. Вона завжди беруться в чотири транзистора все з т = 1,0 в результаті чого моя LVS на провал. Єдине рішення, до цих пір є зміна витягнутих список з'єднань до М = 4,0 і LVS пройде. Це призводить до розчарування великого ланцюга. Будь-яка ідея, що я зробив не так? велике спасибі.

Що LVS інструменти ви використовуєте (Diva, Дракула калібру)? Для Дракула не повинно бути LVSCHK опцію в файл команд, які дозволяють розбити або unsmash паралельних пристроїв.

Я використовую DIVA. Чи є подібний варіант? Я не міг знайти до цих пір ... чи, може я пропустив?

Я використовую Diva для верстки і Віртуоз редактор принципових схем служить для схеми. Це відбувається не зі мною. Я думаю, у вікні властивостей пристрою (у схемі) і буде мати параметр а саме: "Ні Гейтса". U покласти 4 там. Так що для 40um пристрою він автоматично буде використовувати з 4 міс 10um кожен. Те м = 4.0 може бути оманливим. U можна спробувати його. sankudey

Ваш divaLVS файл не має паралельні правило переставляти для МОП-транзисторів, або він не працює з параметром "м". Будь ласка, поміняйте divaLVS.rul.

Оскільки у мене немає дозволу на зміну файлу, чи означає це, що єдиний вибір, то було б змінити макет список з'єднань? Завдяки Хьюз

Чому у вас немає дозволу? Якщо вона належить іншому користувачеві, ви можете зробити копію і змінити копію. Змінити макет список з'єднань не є гарною ідеєю.

Я думаю, ви повинні спробувати використовувати те, що sakundey пропонується. Я не знаю, як AMS, але деякі вимагають спеціальних PDKs lauyer для т> 1 пристрою. Я також рекомендую подивитися на керівництво для комплекту дизайн Ayour і відправляти електронну пошту, щоб AMS - вони, як правило, досить чуйним.

так, що це гарна ідея, я сподіваюся, що вони будуть корисні. зв'яжуться з AMS зараз.

привіт всім! Я зіткнувся з тією ж проблемою з дівою про обробці фактор М зробити хто-небудь знає, нарешті, howw вирішити цю проблему? Спасибі

Найпростіший спосіб уникнути «м» питань не використовувати кратності. TSMC іноді аналогічні питання в ДПК. Я рекомендую використовувати "автобус", а не уявлення. Під цим я розумію щось на зразок цього: PMOS1 [1:06], що означає 6 разів ж МОП паралельно - так Wtot = 6 Wpmos Також я вважаю, AMS hitkits є спеціальні установки LVS у використанні - використання їх документації. У MentorGraphics вони синю кнопку меню ви повинні були вибрати якийсь ДО запуску LVS

Тедді привіт! спасибі за вашу відповідь. на "автобусі" подання PMOS1 [1:06] ти маєш на увазі поставити на схемі 6 транзисторів паралельно? для дуже великого ланцюга, це не дуже зручно. Doyou знає інший спосіб більш ефективний?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back